Microsoft свали цената на бизнес пакета Office

Софтуерният пакет Microsoft Office Small Business 2007 вече се продава с 35% отстъпка на българския пазар. Ексклузивната оферта цели да насърчи инвестициите в нови технологии от страна на бизнеса.

Пакетът съдържа приложенията Excell 2007, Power Point 2007, Publisher 2007, Word 2007 и Outlok 2007 с Business Contact Manager. Подобренията във всяко едно от тях позволяват на потребителите да създават по-бързо динамични документи, електронни таблици, презентации и професионално изглеждащи маркетингови материали за печат, посочиха от Microsoft България.

Функции и усъвършенствани менюта се изучават по-бързо чрез автоматично представяне на точните инструменти и необходимите в момента на изпълнението на конкретната задача опции. Функцията "Визуализация на живо" пък улеснява изпробването на промените, преди да бъдат приложени.

Приложението Business Contact Manager в Office Outlook 2007 централизира цялата полезна информация за контакти, клиенти и възможности за продажба, вкл. история на комуникациите, проектна стойност на продажбите, вероятност за сключване на сделката и задачи за изпълнение. Това помага на мениджърите да следят ежедневно текущото състояние на работата и да взимат навременни решения.

Коментар