Genesis Thor 303 RGB – бърза и издръжлива клавиатура

RGB LED осветлението е с PRISMO ефект и 25 режима на подсветката
(снимка: Genesis)

Genesis обяви локална наличност на своята нова механична клавиатура с RGB подсветка и сменяеми суичове. Моделът, който се явява наследник на успешния за марката Thor 300, ще се предлага в пълноразмерна и TKL версия на цени от около 100 лв. и 90 лв. за TKL варианта.

Клавишите на Thor 303 RGB са покрити със специални капачки, а благодарение на използваната Double Injection технология издържат на абразия дори след години работа. Устройството също така включва N-key rollover функция за пълен anti-ghosting както и т.нар. hot swap, който позволява бърза и лесна смяна на клавишите от страна на самите потребители.

Моделът разполага със здрава алуминиева рамка, която включва сменяеми Outemu Blue суичове с издръжливост до 50 милиона клика. Времето за реакция е 8 милисекунди, а силата на задействане е равна на 55 г.

Клавишите със специални капачки издържат на абразия дори след години работа
(снимка: Genesis)

Производителят е включил и RGB LED осветление с PRISMO ефект и 25 режима на подсветката. Те могат да се избират от наличния софтуер, който също така може да се използва за създаване на макроси и запазване на потребителски профили. Thor 303 RGB е оборудвана и с 11 мултимедийни клавиша.

TKL версията на Thor 303 е специално проектирана за потребители, които имат по-малко място на бюрото и често пътуват с оборудването си. Така собствениците на този модел ще имат 87, вместо 104 налични клавиша.

Коментар