Номер 5 при смартфоните влиза на пазара в България

Научноизследователската и развойна дейност винаги е била във фокуса на vivo
(снимка: vivo)

Петият по големина бранд за мобилни телефони в света идва в България. Китайският производител vivo официално обяви навлизането си на пазара у нас в четвъртък.

„Имаме удоволствието да кажем „Здравей” на медиите и потребителите в България и да представим официално себе си и отличителния vivo подход. От първото ни „Здравей, Европа”, през октомври 2020 г., ние непрекъснато се разрастваме. България е 20-ят пазар, на който стъпва vivo”, заяви Иво Бояджиев, ръководител продажби във vivo България.

vivo прилага подход „стъпка по стъпка” към пазара, подкрепен от над 10-годишен опит в бизнеса със смартфони. Компанията е водеща на няколко азиатско-тихоокеански пазара, включително вътрешния си пазар в Китай. Това не би било възможно без постоянно вслушване в нуждите на клиентите и силен фокус върху научноизследователската и развойна дейност, подчертаха от компанията.

Смартфоните vivo вече са достъпни във веригата хипермаркети Технополис
(снимка: vivo)

През годините vivo представи някои от първите новости в индустрията на смартфоните – скенер за пръстови отпечатъци на дисплея и система за камера, стабилизирана с гимбъл. В момента марката присъства на над 60 пазара по света и има над 400 милиона клиенти.

vivo оперира в Европа с централа в Дюселдорф, Германия и разполага с екип от близо 300 души. Компанията постоянно увеличава списъка си с ключови търговци на дребно и телекоми на всеки от пазарите, постигайки покритие в над 60% от всички магазини в страните, където присъства.

След проучване на изискванията и предпочитанията на потребителите в България, vivo обяви първото си партньорство у нас – с веригата хипермаркети Технополис.

Междувременно vivo представи новия си смартфон V23 5G с усъвършенствана система за предна камера. Системата включва 50-мегапикселова камера с автоматично фокусиране и 8-мегапикселов ултра-широкоъгълен обектив, комбиниран с прожектор с двоен тон, благодарение на две LED светлини в предната част на телефона. Смартфонът ще се предлага на препоръчителната цена от 999 лева.

Модерният дизайн и усъвършенстваните камери са отличителни за марката vivo
(снимка: vivo)

Всички устройства на vivo са подкрепени с 2-годишна гаранция от производителя. Потребителите у нас могат да разчитат на сервизни услуги от Булграм. В момента vivo води преговори с още един партньор за сервиза, който ще бъде обявен допълнително.

Коментари по темата: „Номер 5 при смартфоните влиза на пазара в България”

добавете коментар...

  1. :o)

    казваме здравей на поредния **** , който да зарадва целокупния Българин, че има смартфон в джоба, ако не може да си позволи топ марка 🙂
    Доста други се изредиха за да докажат че нищо китайско не може да бъде читаво,
    щом идеята му е да е много по-евтино от конкурентите и така да генерира пазарен дял

Коментар