PolyComp обяви партньорство с Fujitsu

PolyComp разшири списъка си от партньори с още един голям ИТ бранд – Fujitsu
(снимка: PolyComp)

Дистрибуторът PolyComp добави продуктите на Fujitsu към своето широко портфолио от ИТ решения. Сключеното споразумение покрива цялата гама от продукти, решения и услуги на японската компания, налични за нашия регион.

„Нашата цел е да развием и разширим мрежата си от партньори с още един от водещите дистрибутори на технологични продукти и решения на българския пазар. Съвместното сътрудничество ще даде възможност на компаниите от мрежата на Поликомп да получат достъп до портфолиото на Fujitsu, както и да станат част от нашата SELECT Партньорска програма, шампион в матрицата за лидерство на Canalys за 2021 г.”, заяви Ладислав Оренич, ръководител Channel-led Countries във Fujitsu. 

Fujitsu се фокусира върху четири стратегически области за организациите:

  • управлявана от данните дигитална трансформация;
  • хибридни облачни инфраструктури;
  • трансформация на работното място;
  • инфраструктури за SAP среди.

PolyComp, от своя страна, подчерта, че партньорите на дистрибутора могат да разчитат на складови възможности, логистични решения и експертен екип от професионалисти за консултация на всеки етап от жизнения цикъл на един проект.

“Когато си партнирате с нас, ще имате екип, с който можете да сте уверени, че предлагате правилните решения на вашите клиенти”, коментира Надежда Генова, управител на дистрибутора. 

Коментари по темата: „PolyComp обяви партньорство с Fujitsu”

добавете коментар...

  1. :o)

    нещо не се споменава за това колко “партньори” извъртяха фуджитсу преди да дойдат при поликомп – и успехите им с предходните , нещо не се коментират 🙂
    Ама няма проблем – ще преместят няколко шефчета по високите етажи
    ще си раздадат бонуси и всичко е наред, нали 🙂

Коментар