Digitall привлече бившия шеф на Microsoft Германия

„Най-доброто за Digitall тепърва предстои!”, казва Георг Билер
(снимка: Digitall)

Георг Билер, бивш изпълнителен директор на Microsoft Германия, става председател на Консултативния съвет на технологичната компания с български корени Digitall, резултат от сливането на Bulpros и немската ec4u.

Билер e един от пионерите в дигиталния бизнес, с повече от 15 години опит в тази сфера. Понастоящем той заема различни длъжности в управителните съвети на няколко организации. Основната му цел в Digitall е да осигури устойчив успех на компанията.

Digitall се стреми да се наложи като водещ доставчик на решения за дигитална трансформация от следващо поколение в Европа. Билер ще подпомогне развитието на компанията, както в рамките на партньорската екосистема, така и в световен мащаб.

До 2021 г. Билер е член на изпълнителния съвет и генерален мениджър в Microsoft Germany GmbH, където отговаря за партньорския бизнес. Понастоящем той е и член на управителните съвети на няколко водещи компании, сред които Dustin, Atoss Software AG и българската Allterco Robotics.

„Убеден съм, че неговият лидерски стил, предприемаческият му дух и глобалната му визия ще бъдат от ключово значение за развитието на Digitall”, коментира назначението Ивайло Славов, главен изпълнителен директор на компанията.

Георг Билер, от своя страна, оцени високо екипа от експерти на Digitall в областта на облачните технологии, управляваните услуги, данните и изкуствения интелект. „Най-доброто за Digitall тепърва предстои!”, заяви той.

Коментар