Galaxy S22 – в тандем с Galaxy Watch4 на половин цена от А1

Смартфоните Galaxy S22 се съчетават отлично със смарт часовник Galaxy Watch4
(снимка: Samsung)

Серията смартфони Galaxy S22 е отличен избор за потребители, които търсят модерно „флагманско” изживяване. Сега всеки, който закупи Galaxy S22 Ultra, S22+ или S22 онлайн от a1.bg или от физически магазин на A1 до края на юли, може да добави смарт часовник Samsung Galaxy Watch4 или Watch4 Classic с 50% отстъпка.

Устройствата от серия Galaxy S22 притежават усъвършенствана камера с Nightography възможности за по-добри нощни фотографии и Adaptive Pixel технология за кадри със супер резолюция. Galaxy S22, Galaxy S22+ и Galaxy S22 Ultra идват с мощна батерия, ярък Dynamic AMOLED 2X дисплей за висока четливост на слънце и най-бързия 4-нм процесор в Galaxy устройство досега.

Смартфоните Galaxy S22 имат усъвършенствана камера с Nightography възможности за по-добри нощни снимки и най-бързия 4-нм процесор досега в серията
(снимка: Samsung)

Смарт часовниците Galaxy са познати на любителите на технологиите и здравословния начин на живот у нас. Те имат бърз  процесор, направен по 5-нанометрова технология, и изцяло нов биоактивен сензор с тройна функция, който денонощно следи наситеността на кислород в кръвта, сърдечния ритъм и телесния състав.

Основните разлики между Watch4 и Watch4 Classic е в дизайна – Watch4 е с по-модерни черти и каишка от флуорoеластомер, докато Watch4 Classic е с класически привкус с въртяща се рамка и неръждаемо тяло.

Двата модела се предлагат в по-компактен и по-голям размер – 40 мм и 44 мм (Watch4) и 42 мм и 46 мм (Watch4 Classic). И в двата случая по-големият е с 1,4-инчов Super AMOLED екран, а по-малкият – с 1,2-инчов. Наличен е също NFC чип, който поддържа Google Pay – така можете да използвате часовника си вместо банкова карта.

Смарт часовниците Galaxy Watch4/Watch4 Classic мерят кръвно налягане и правят ЕКГ измерванe
(снимка: Samsung)

GalaxyWatch 4 поддържа над 90 различни фитнес активности, като за някои от тях е възможна и връзка с други съвместими устройства на Samsung – например телевизор. Софтуерът поддържа жестово управление, а батерията гарантира до 40 часа автономия и под 2 часа време за зареждане до 100%.

Всичко това прави комбинацията от флагмански часовник и смартфон , предлагана от A1 България, идеална добавка за лятно преживяване.

Коментари по темата: „Galaxy S22 – в тандем с Galaxy Watch4 на половин цена от А1”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    я чети пак: “При онлайн покупка на някой от избраните смартфони в периода 4-31 юли, получаваш цели 50% отстъпка от цената по А1 клуб на един от наличните смарт часовници от серията Watch4 по твой избор.”

  2. Изумен

    Пишете статия на 06/07/2022 10:09, а в сайта на А1…
    “Предложението е валидно за поръчки на Samsung Galaxy S22 Ultra, S22+ и S22, направени от 1 до 22 юни 2022, включително,”

Коментар