moto G62 – достъпен 5G смартфон за лятото

Новият смартфон moto G62 има компактни размери и пасва перфектно в дланта
(снимка: Lenovo/Motorola)

Мобилните устройства с впечатляващи функции вече са достъпни и за хората с по-ограничени бюджети. В разгара на лятото на пазара излиза нов смартфон с марката Motorola, който може да направи почивката на море или в планината много по-пълноценна.

Motorola смартфоните са известни с отличното си съотношение между качество и цена. Компанията прави високотехнологичните иновации по-достъпни за потребителите и това се потвърждава от новия moto G62 – смартфон с богата функционалност на приемлива цена.

Моделът има компактен размер и пасва перфектно в дланта. С ултраширок 6,5-инчов  Full HD+ дисплей, G62 предлага комфорт при гледане на снимки и видео с високо качество. Щадящият зрението дисплей с честота на опресняване 120Hz гарантира, че очите няма да се уморят докато играете, гледате филми или друго съдържание.

Изживяването с moto G62 е потапящо, благодарение на многоизмерното аудио от Dolby Atmos. Двойните стерео-говорители възпроизвеждат изключително наситен звук, с подобрен бас и по-чисти вокали.

Тройната камера осигурява 4 пъти по-голяма чувствителност при слаба светлина
(снимка: Lenovo/Motorola)

Едно от ключовите предимства на moto G62 е тройната му камера. Основната камера 50MP и опцията за снимки с 8MP широкоъгълен обектив запечатват важните мигове с всички детайли. Камерата е оборудвана с технология Quad Pixel, която осигурява 4 пъти по-голяма чувствителност при слаба светлина и следователно 4 пъти по-качествено заснемане при всякакви условия.

Ако обичате да снимат само „селфита”, на помощ идва нова функция на mоto G62. Докато приятелят ви прецизно избира позата си, гледайки се върху дисплея, с режима Dual Capture той ще може да заснеме едновременно в обща снимка себе си с 16МP предната камера и вас със задните.

С мобилен процесор Snapdragon 480, допълнен от 4GB или 6GB RAM памет, новият смартфон ще работи винаги на пълна скорост. Още повече, оборудван с батерия от 5000 mAh, моделът гарантира, че няма да има нужда от презареждане през целия ден.

moto G62 предлага и нова, по-удобна функция за селфита
(снимка: Lenovo/Motorola)

Специалният отблъскващ водата корпусен дизайн на moto G62 защитава устройството от морските пръски и дъжда, а също и от опасността някой да разлее коктейла си върху смартфона.

За по-голямо спокойствие и неприкосновеност на данните, всички устройства на Motorola са защитени с веригата за сигурност ThinkShield, а moto G62 се предлага и във вариант Business Edition, предназначен за бизнес клиенти, с допълнителен защитен софтуер.

Освен че има страхотно съотношение между цена и качество, moto G62 се вписва и като красив аксесоар в летния ни гардероб, с опция за избор от два цвята – среднощно сиво и матово синьо. Моделът излиза на пазара на цена около 500 лева.

Коментари по темата: „moto G62 – достъпен 5G смартфон за лятото”

добавете коментар...

  1. Ташко МъдеФ

    Отличен телефон

  2. Иво

    500 лв за телефона с процесор от най-ниският клас на Qualcomm ….

Коментар