Предимства за бизнеса с N-able N-Sight RMM

N-able е сред най-предпочитаните платформи от доставчиците на управлявани услуги в света
(илюстрация: N-able)

N-able e производител на решения за доставчици на управлявани услуги (MSP) и помага на малките и средни предприятия да извлекат повече ползи от дигиталната еволюция. С гъвкава технологична платформа и мощни интеграции, N-able улеснява доставчиците на управлявани услуги (MSP) да наблюдават, управляват и защитават системите, данните и мрежите на техните клиенти.

Нарастващото портфолио на компанията от решения за сигурност, автоматизация, архивиране и възстановяване на данни е създадено за специалисти по управление на ИТ услуги. N-able опростява сложните екосистеми и позволява на клиентите да се справят с най-належащите ИТ предизвикателства. Nable е сред най-предпочитаните и използвани платформи от доставчиците на управлявани услуги в света.

От началото на юли КОМПЮТЪР 2000 България представя на регионалния пазар нов промоционален пакет N-able N-sight на стойност само 99 EUR , специално за доставчици на управляеми услуги и на ИТ  специалисти. Пакетът обхваща дистанционно наблюдение и управление, защитен отдалечен достъп и професионално издаване на билети и фактуриране в цялостно решение, което предоставя първокласна функционалност и стойност за бизнеса и клиентите.

(екранна снимка: N-able)

От едно уеб базирано табло за управление се предлагат инструменти за поддръжка от следващо поколение, включително patch management и drag-and-drop автоматизация. Пакетът съдържа 100 лиценза RMM, 1 лиценз Take Control и 3 лиценза MSP Manager.

Портфолиото на Nable включва:

  • NableNcentral® – Решение за цялостно управление на дадена/корпоративна ИТ среда;
  • NableNsight RMM (Remote Monitoring and Management) – Централизиран набор от инструменти за отдалечено управление и наблюдение, с облачна конзола за управление;
  • NableCove Data Protection – Облачно решение за лесно управление на процесите по съхранение, архивиране и възстановяване на данни;
  • NableTake Control – Софтуер за отдалечен достъп до устройства;
  • NableMSP Manager – Ефективно администриране и автоматизация на заявките за техническа поддръжка;
  • NableMail Assure – Интелигентна защита на електронната поща срещу злонамерен софтуер и други заплахи;
  • NablePassportal – Лесно за използване решение за управление на паролите в дадена фирмена среда).

Само сега всички партньори, доставчици на управляеми услуги, могат да стартират своите Nable NSight RMM пакетни лицензи за 99 евро на месец.

КОМПЮТЪР 2000 България е ексклузивен дистрибутор на N-able за България и Румъния.