LG OLED evo Gallery  TV – за зрителско изживяване „всичко в едно”

Технологиите, заложени в серията LG OLED evo Gallery TV, осигуряват изживяване като на кино
(снимка: LG Electronics)

Телевизор от ново поколение, създаден с мисъл за всеки аспект от живота на потребителите – това е LG OLED evo Gallery Edition, представен наскоро от корейския производител. Изтънченият дизайн и стилното интериорно послание правят моделите от серията Gallery Design предпочитаният избор за потребители, които търсят луксозно и необикновено допълнение към дома си. LG OLED evo Gallery Edition е и най-яркият OLED телевизор, предлаган  от компанията досега, благодарение на иновативна технология.

LG OLED evo Gallery телевизорите могат да се монтират по три различни начина – върху стандартната Artistic Gallery Stand стойка, върху новата Swivel Stand стойка или директно на стената, прилепвайки плътно към нея. Серията е разработена специално за монтиране на стена, като по този начин не само спестява пространство в дома, но и придава на интериора изтънчен стил, който набляга на минимализма и изчистените линии.

LG OLED evo Gallery  TV се превръща в картина на стената, когато не се използва
(снимка: LG Electronics)

Изключително тънкият корпус на телевизора – по-тънък дори от конвенционален смартфон, дава свобода на потребителите да проявят своята креативност за това как точно да изглежда домът им. С богата собствена галерия от артистични изображения, телевизорът може да отговори на различните арт предпочитания на собственика си и да се превърне в картина на стената, когато не е в употреба.

Благодарение на OLED технологията от самосветещи пиксели, качеството на изображението е толкова високо, че картините от галерията напълно оживяват и изглеждат като истински на стената. Чрез тази технология телевизорите от LG 2022 OLED серията използват прецизен контрол на нивото на пикселите, за да предоставят най-дълбоките черни, реалистични цветове и изключителен контраст.

Процесорът α9 Gen 5 превръща LG OLED evo Gallery в най-яркия OLED телевизор на LG
(снимка: LG Electronics)

Новият процесор α9 Gen 5 превръща телевизорите от серията LG OLED evo Gallery в най-ярките OLED TV на LG досега. Функцията Brightness Booster Max използва процесора и подобрения алгоритъм за изображения, за да осигури изключително качество на картината в новите модели.

Процесорът α9 Gen 5 е разработен ексклузивно за LG OLED, за да адаптира автоматично настройките и да подобрява качеството на картината и звука в зависимост от това какво гледа в момента потребителят. Функцията Dynamic Tone Mapping Pro също допринася за качествената картина, като анализира 5000 блока по целия екран, за да разкрие и най-малкия детайл.

Подобреното потребителско изживяване се допълва от качествен звук, в който отново има роля иновативният процесор α9 Gen 5. Той смесва 2-канален звук във виртуален 7.1.2-канален звук, за да осигури изживяване като на кино.

LG OLED evo Gallery TV може да се монтира по три различни начина – на стойки или на стената
(снимка: LG Electronics)

Телевизорите от новата серия LG OLED evo Gallery са проектирани за зрителско изживяване „всичко в едно” – те отговарят на различни нужди и са мултифункционален източник на релакс и стил. Независимо дали ще гледат спорт, кино, ще играят или ще се наслаждават на арт изкуство на изключен телевизор, потребителите получават най-доброто качество, звук и изпълнение, в допълнение към интелигентните функции, които улесняват управлението на телевизора.

Коментар