Huawei FreeBuds Pro 2 – аудио изживяване от следващо ниво

Новите слушалки Huawei FreeBuds Pro 2 осигуряват аудио изживяване с висока резолюция
(снимка: Huawei)

Аудио изживяване на следващо ниво предлагат безжичните слушалки Huawei FreeBuds Pro 2. Любителите на качествения звук при слушане на музика и разговори могат да се възползват от тях на специална цена с план от A1 България.

Слушалките Huawei FreeBuds Pro 2 впечатляват с дизайн, който е не само стилен, но и ергономичен – една от ключовите характеристики на „true wireless” слушалките. Формата напълно отговаря на съдържанието – FreeBuds Pro 2 са разработени съвместно с френската компания за аудио технологии Devialet с цел да дадат най-качествения възможен звук.

Слушалките Huawei FreeBuds Pro 2 впечатляват със стилен и ергономичен дизайн
(снимка: Huawei)

Слушалките използват Hi-Res Dual Sound System с троен адаптивен еквалайзер, който адаптира в реално време настройките спрямо нивото на звука, структурата на ушния канал и начина на носене за оптимално качество. Резултатът е музикално изживяване с висока резолюция, както и обхват от дълбок 14-херцов бас до 48 kHz за високите честоти – това е даже отвъд обхвата на човешкия слух.

FreeBuds Pro 2 са разработени съвместно с френската компания за аудио технологии Devialet
(снимка: Huawei)

Новите FreeBuds Pro 2 поддържат LDAC кодек, който осигурява предаване на звука от устройството към слушалките с до 990 килобита в секунда – повече от достатъчна скорост за постигане на високо качество.

FreeBuds Pro 2 са подходящи и за слушане на музика, и за разговори по телефона
(снимка: Huawei)

Безжичните слушалки на Huawei не са само за слушане на музика – те са и все по-предпочитан начин за провеждане на разговори по телефона или в различни приложения. Технологиите за подобряване на звука действат и в този случай, плюс система с 4 микрофона за шумопотискане, както и алгоритъм на Huawei, който намалява ефекта от страничните звуци на база анализа на над 100 милиона гласови проби.

FreeBuds Pro 2 има обхват от 14-херца за басите до 48 kHz за високите честоти
(снимка: Huawei)

Слушалките Huawei FreeBuds Pro 2 се предлагат в момента от A1 за 49,99 лв. в брой или за 2,99 лв. на месец за 24 месеца, ако бъдат комбинирани с тарифен план Unlimited Ultra.

Коментар