Poco M4 5G – смартфон, създаден за забавление

Poco M4 5G идва на българския пазар през септември в три цвята: черен, сив и бял
(снимка: Poco)

Новият 5G смартфон на Poco е насочен към младежката аудитория, на която китайският бранд (част от екосистемата на Xiaomi) обещава да предложи „непрестанно” забавление с „ненадмината стойност и стил”.

Poco M4 5G е проектиран с идеята за игри, видеоклипове, общуване в социалните мрежи и всякакви други забавления във виртуалното пространство. Акцентът пада върху производителността и функционалността на динамичния дисплей, който трябва да се хареса на хората с „хиперсвързан живот в движение”.

За гладко изживяване при мобилни игри и стрийминг, M4 5G разчита на процесор MediaTek Dimensity 700 с интегриран 5G модем и висока енергийна ефективност. Бързите постоянна и оперативна памет осигуряват по-кратко време на инсталиране на приложения, по-скоростен трансфер на големи файлове и по-плавна ежедневна употреба, изтъкват разработчиците на смартфона.

Двойната задна камера се състои от 13MP основен сензор и 2MP сензор за дълбочина
(снимка: Poco)

Poco M4 5G идва с дисплей DynamicSwitch и интелигентно превключване на честотата на опресняване от 30Hz до 90Hz в зависимост от това какво прави потребителят. Тази технология гарантира оптимално изживяване при игри, гледане на спорт, изпращане на текстови съобщения и заснемане на видео, като същевременно пести енергия и удължава живота на батерията.

Смартфонът е оборудван с батерия с голям капацитет от 5000 mAh и технология за бързо зареждане 18W. Големият 6,58-инчов дисплей е изграден със здраво стъкло Corning Gorilla Glass за допълнителна издръжливост при интензивната употреба в движение.

Poco M4 5G се отличава още със стилен дизайн и красиво текстурирано матово покритие, което осигурява добро прилягане в ръката и е устойчиво на петна, пръстови отпечатъци и драскотини.

Poco M4 5G е оборудван с батерия 5000 mAh и технология за бързо зареждане 18W
(снимка: Poco)

Телефонът е снабден с двойна задна камера, която се състои от 13MP основна камера и 2MP сензор за дълбочина при снимки в реално време. В допълнение, моделът включва редица иновативни функции, режими за фотография и видеозапис, подпомогнати от изкуствен интелект за улавяне на всеки момент с яснота и прецизност. Налична е и предна 5MP камера за селфита и видео разговори.

Новият Poco M4 5G ще се предлага на пазара у нас от началото на септември в три цвята: черен, сив и бял в следните варианти: 4GB/64GB и 6GB/128GB на цени съответно 219 евро и 249 евро.

Коментар