Стоян Митов поема управлението на Dreamix

“Dreamix изкачва ново стъпало в своето съзряване”, сподели Стоян Митов, новият CEO на Dreamix
(снимка: Dreamix)

Стоян Митов е новият главен изпълнителен директор на софтуерната компания Dreamix. Той поема оперативното управление след девет години работа във фирмата.

В новата си роля Стоян ще продължи да развива “интегритета и културата” на Dreamix, които са двата фактора за успех на компанията, гласи официалната информация.

В последните 4 години Стоян управлява дивизия “Таланти и култура”. За периода процентът на задържали се служители в Dreamix е 95, а ръстът на новите за последните две години е 106%, съобщиха от компанията. 

Стоян Митов е четвъртият Главен изпълнителен директор сред настоящите съсобственици. Предшественикът му Тодор Гигилев остава част от екипа в ролята на председател на Борда.

Dreamix предлага софтуер и услуги на клиенти от авиацията, финтех индустрията и здравеопазването. Инженерната и административната дейност на компанията се извършват предимно в София, а част от екипа е базиран в Европа и региона. За последните 5 години приходите на компанията са нараснали 7,5 пъти. 

“Навлизаме в етап на нашето бизнес развитие, който ни позволява да изградим устойчивата стратегия за пътя на Dreamix: чрез оперативно качество, целеустремено изграждане на екипи и хора и принос към обществото”, сподели Стоян Митов по повод назначението си на позицията CEO.

Коментар