A1 дава безплатни минути и интернет на хората в Карлово

Частни клиенти на A1 от община Карлово ще могат да общуват с близките си безплатно
(снимка: CC0 Public Domain)

Клиентите на мобилна услуга на А1, които живеят в пострадалите от тежки наводнения населени места в Карловско, ще могат да се възползват от безплатни минути за разговори и мобилен интернет на максимална скорост, предоставени от телекома за 30 дни.

Компанията подчерта, че „изпълнява ангажимента си към обществото да подпомогне дейностите по възстановяване след природното бедствие и показва своята солидарност със засегнатите”.

Всички частни клиенти на A1 с абонаментен план за мобилна услуга с адрес на фактура на територията на община Карлово ще могат да поддържат връзка с близките си хора безплатно в рамките на 30 дни.

Телекомът работи и по други инициативи в подкрепа на стотиците семейства от осемте населени места, които бяха най-тежко ударени от водната стихия на 2 септември. Според местната власт, щетите са за десетки милиони, като те засягат както инфраструктурата, така и имотите и покъщнината на хората.A1 призовава обществеността да се включи в усилията по възстановяване на пострадалите райони. Това може да се случи с доброволен труд или с участие в дарителската кампания, което най-лесно може да стане с SMS към номер 17 777 с текст DMS KARLOVO.

Коментари по темата: „A1 дава безплатни минути и интернет на хората в Карлово”

добавете коментар...

  1. Мнение

    Ами ще дават от А1 – като нямат ток хората в засегнатите населени места много лесно ще ги ползват тези безплатни минтуи и мегабайти… а и да имаха ей сега ще седнат да си лафят по телефона или да постват във фейсбука, че си нямат друга работа… то “плуват” в кал, ама до безплатните минути на А1 са стигнали…
    Дисклеймър: Аз съм на А1 абонат (само за справка), просто не понасям тези корпоративни шитни

Коментар