Култовият Nokia 8210 с 4G излиза на пазара у нас

Nokia 8210 надгражда класическия си предшественик с 4G и съвременни функции
(снимка: Nokia)

Два класически телефона Nokia, представени наскоро от HMD Global, вече са налични в България. Това са Nokia 8210 с поддръжка на 4G и моделът Nokia 2660 Flip с капаче и големи бутони, подходящ за възрастните потребители.

Nokia 8210 4G комбинира привлекателен дизайн, издръжливост, голям 2,8-инчов дисплей и функции като MP3 плейър, FM Радио, VoLTE гласово набиране, слот за MicroSD карта, камера и интуитивен интерфейс.



Подобно на своя предшественик, новата версия на култовата класика се отличава със скандинавска издръжливост – както физически, така и по отношение на батерията, която осигурява достатъчно дълго активно ползване и седмици в стендбай режим само с едно зареждане. 

Nokia 8210 4G се предлага в България в син цвят на препоръчителна цена 149 лева с включен ДДС.

Тънкият и лек телефон с капаче Nokia 2660 Flip е създаден, за да улеснява живота на възрастните хора – има ергономичен дизайн с комфортно разположение на микрофона и слушалката за по-ясен звук, голям 2,8-инчов екран с увеличаване на шрифта и големи и практични бутони за лесно набиране.

Nokia 2660 Flip е проектиран така, че да улесни живота на възрастните хора
(снимка: Nokia)

Моделът разполага и с бутон за спешни случаи, за реагиране навреме, ако по-възрастните членове на семейството се нуждаят от съдействие. Телефонът е съвместим и със слухови апарати,  а мощната батерия 1450 mAh осигурява достатъчно часове за разговори.

Nokia 2660 Flip се предлага у нас в комплект с преносима зарядна станция на препоръчителна цена от 159 лева с включен ДДС.

Коментар