5G мрежата и мобилни планове на А1 избрани за „Продукт на годината“

Майя Раковска, директор „Продукти, услуги и роуминг“ в А1 България, получи нагладата от Росен Мисов, изпълнителен директор на Българската асоциация на рекламодателите
(снимка: „Продукт на годината“)

Клетъчната мрежа 5G ULTRA и мобилните планове Unlimited с неограничени възможности за разговори и гигабитов интернет на А1 България бяха отличени в международен конкурс „Продукт на годината 2022“. Отличието се връчва на базата на проучване, проведено от Nielsen International сред 2000 потребители в страната. 

„Наградата от „Продукт на годината“ е много ценна за нас, защото изразява мнението на хиляди потребители в България. Влагаме много усилия да предоставяме лесен и достъпен начин за клиентите ни да се възползват от гигабитовите скорости на 5G ULTRA, без ограничения с плановете Unlimited“, сподели Майя Раковска, директор „Продукти, услуги и роуминг“ в А1 България.

Телекомът непрекъснато развива предложенията си, така че повече потребители да се възползват от мрежата 5G ULTRA, която предлага гигабитови скорости за сваляне на информация. Мрежата вече обхваща над 220 града и курорта в страната, а плановете на телекома са до края на годината да покрие с 5G всички населени места с над 3 000 човека.

В допълнение към безкрайните минути и мегабайти в България, абонатите на Unlimited разполагат и с безплатен достъп до някои от дигиталните услуги Select, които могат да добавят към плана си по свой избор.

За да стимулира дигиталния начин на живот, А1 предлага на всеки абонат на мобилна услуга възможност да изпробва 5G ULTRA без допълнително заплащане. За улеснение до края на месеца А1 осигурява и подарък смартфон Samsung Galaxy A13 5G за всички нови абонати на един от плановете Unlimited срещу месечна такса от 20 лева, или половината от стандартната за първите три месеца.

„Продукт на годината“ е най-голямата световна награда за иновации в продукти и услуги, гласувана от потребителите. Конкурсът се провежда в повече от 45 държави на всички континенти. Други две иновации на А1 – дигиталният портфейл A1 Wallet и интерактивната телевизионна платформа Xplore TV спечелиха първи места в своите категории през 2020 година.

Коментар