VSO Downloader – бързо сваляне на видео и аудио

VSO Downloader предлага бърз начин за сваляне и преобразуване на видео и аудио
(екранна снимка: VSO Downloader)

В интернет пространството съществуват множество програми, предназначени за бързо изтегляне на видеоклипове или музика от различни източници. VSO Downloader е едно от тези практични приложения.

Програмата притежава възможности за преобразуване на медийни формати, както и голям набор от инструменти, които помагат на потребителя да създаде офлайн колекция от видео и аудио файлове. Колекция, която работи със всякакви плейъри.



Идеята зад такива програми е да бъдат максимално полезни. Функционалността и лесният достъп са главните елементи, около които се изграждат подобни приложения. Тези два елемента са заложени в работата на VSO Downloader.

Инструментът функционира много добре, предлагайки бърз начин на потребителите да свалят любимите си файлове, да ги управляват и конвертират в други формати. Достъпни са всички популярни формати, както и някои по-малко известни. Битрейтът на аудио файловете също може да се променя.

Инструментът VSO Downloader включва множество опции за настройка
(екранна снимка: VSO Downloader)

VSO Downloader разполага с много опции за настройка, в зависимост от това какво искате да коригирате. Например, има настройки за филтри и защитени потоци. Можете да проверите портовете и да оставите отворени някои от тях. Налични са още възможности за промяна на имената на файловете, избор на езика на субтитрите и самото приложение и много други функции.

Самото изтегляне на файловете може да се осъществи чрез три режима: “Ръчен режим”, при който въвеждате URL адреса ръчно, “Режим на сканиране на клипборда”, където просто е нужно да копирате адреса и приложението автоматично ще започне извличането, и “Автоматичен режим”, който следи вашето сърфиране и изтегля всеки URL адрес, съдържащ видео или аудио.



Има и един четвърти начин за изтегляне – това става чрез иконка-папка, намираща се в горния десен ъгъл на интерфейса. От там взимате определения файл, който сте запазили и започвате изтеглянето.

В заключение, VSO Downloader е програмка, която ще се справи с нуждите ви за сваляне и подобряване на видеоклипове и аудио файлове, като предоставя широк набор от функции.

Даунлоуд: VSO Downloader

Мартин Банков

Мартин Банков

Коментар