vivatel пусна безплатни разговори

Безплатно ще разговарят клиентите на новия абонаментен план на vivatel “Свободно време” в часовете на слаб трафик в мрежата на оператора. Офертата се предлага от понеделник, 13-ти ноември, в цялата дилърска мрежа.
Месечният абонамент е 20 лева и всички клиенти, които изберат плана „Свободно време” до 31 декември т.г., получават 50% отстъпка от него за първите три месеца, съобщиха от vivatel.
„Свободно време” дава възможност на всеки да разговаря за 0 ст. на минута вечер, през почивните и празнични дни, с над половин милион клиенти на мобилния оператор. Цената на обажданията към фиксирани линии е 18 стотинки.
Разговорите към другите мобилни оператори се таксуват на 38 стотинки за минута в натоварената часова зона и 32 стотинки в часовете на слаб трафик.
Абонатите на „Свободно време” разговарят за 22 стотинки на минута към клиентите на vivatel и фиксирани мрежи в часовете на натоварен трафик. SMS-ите в мрежата на vivatel са 11 стотинки за съобщение, а към другите мобилни оператори –15 стотинки.
Както и при останалите си услуги, vivatel запазва първоначалното минимално таксуване на разговорите от само 30 секунди, както и безплатните гласова поща и достъп до центъра за обслужване на клиенти.
Часовете на силен трафик са от 7 сутринта до 9 вечерта, от понеделник до петък. Абонатите на „Свободно време” могат да разговарят безплатно с всеки в мрежата на vivatel през цялото останало време, включително събота и неделя, както и в обявените за официални празници дни.

Коментар