Sony Ericsson става BlackBerry с услуга на М-Тел

М-Тел предостави възможност за ползване на и-мейл клиента BlackBerry с два нови модела мобилни телефони – Sony Ericsson P990i и Sony Ericsson M600i. Необходимо е единствено на апарата да бъде инсталиран специалният BlackBerry софтуер. Той може да бъде изтеглен безплатно от уеб страницата на оператора.
М-Тел вече даде възможност на притежателите на няколко модела Nokia и Sony Ericsson напълно безплатно да инсталират услугата BlackBerry на телефона си. По този начин те могат да я ползват, без да се налага да закупуват апарат BlackBerry.
Редица известни българи, сред които ТВ водещият Милен Цветков, кметът на Каварна Цонко Цонев, Вего от „Биг брадър” и Наско от БТР вече ползват услугата. Екс-финансовият министър Милен Велчев също сподели, че BlackBerry е едно от петте най-важни неща, без които не излиза от вкъщи, похвалиха се от М-Тел.
Само за пет месеца присъствие на българския пазар, BlackBerry стана популярна услуга не само за бизнеса, но и за много индивидуални потребители, казват от първия у нас GSM оператор. Потребителите са оценили възможността за получaване на информация в движение, за четене на всеки прикачен файл в Word, Excel, Power Point, Adobe PDF или JPEG формат.
Освен това, BlackBerry напълно автоматично синхронизира всички задачи и контакти от електронната поща, като дава възможност на потребителя да контролира ангажиментите си, където и да се намира.

Коментар