Radon 800 – ултралеки геймърски слушалки от Genesis

Геймърските слушалки Radon 800 на Genesis тежат само 179 грама
(снимка: Genesis)

Нови гейминг слушалки със затворен дизайн и поддръжка на 7.1 съраунд звук пуска на пазара полският бранд за гейминг периферия Genesis. Моделът Radon 800 се очаква скоро и в търговската мрежа у нас.

Със супер олекотен дизайн и меките подложки за уши, свързани с 3,5 мм кабел, слушалките Radon 800 тежат само 179 грама. В комбинация с отлична вентилация, това гарантира дълги часове гейминг сесии без болка в ушите.



Genesis Radon 800 работят на честота 20 – 20 000 Hz. Те са оборудвани с 40-милиметрови говорители, 7.1 съраунд система и подвижен микрофон с чувствителност -42 dB.

Комплектът включва чифт наушници, сменяем USB-C кабел с дължина 1,8 м, напълно съвместим с други устройства, както и класически 3,5 мм кабел за минижак, който позволява на потребителите да играят на конзоли от различни поколения.

Новите слушалки използват атрактивна система за LED осветяване, което им придава изцяло игрови характер. За удобство е предвиден бутон за сила на звука и заглушаване, разположен на една от подложките за уши.



Производителят твърди, че Radon 800 са най-леките слушалки със 7.1 съраунд система. Пълният комплект с 3,5-милимтеров минижак и текстилни наушници тежи само 178,9 грама, което ги прави идеални за гейминг сесии. Цената на новия модел слушалки за игри все още не е обявена.

Коментар