XPG LANCER 7200 DDR5 – нова серия памети за игри

Серията LANCER 7200 се предлага във варианти със или без RGB осветление
(снимка: XPG)

Тайванският бранд XPG пуска на пазара нова серия памети LANCER 7200 DDR5, включително моделите LANCER RGB MERA Limited Edition и LANCER RGB ROG Certified Edition за следващо поколение игри. Всички DRAM модули на ADATA и XPG са съвместими с новата Intel Z790 платформа, като така осигуряват оптимална стабилност и производителност, допълниха от производителя.

XPG LANCER 7200 DDR5 включва Hynix A-die чипове и позволява на геймърите лесно да овърклокнат своите системи до по-високи скорости. Серията LANCER 7200 се предлага във варианти със или без RGB осветление, както и с две опции за цвят на радиатора, за да отговори на различни естетически предпочитания, включително Midnight Black и Snow White.

Модулите LANCER RGB 7200 DDR5 ще бъдат налични и в лимитирана серия MERA с капацитет до 16 GB и в опции с двоен канал. Цените на новите памети все още не са обявени.

Междувременно XPG и Republic of Gamers (ROG) обединиха усилия, за да подобрят DDR5 изживяването за потребителите на ROG с гарантирана овърклок производителност при нива на оптимизация, с които другите DRAM устройства не могат да се конкурират.



След като режимът „ROG Certified” е активиран в BIOS, потребителите ще получат подобрено игрово изживяване със скорости до 6600MT/s чрез функцията за овърклок с един клик. Модулът LANCER RGB ROG CERTIFIED 6400 се очаква на пазара в световен мащаб през ноември.

Коментар