DualSafe Password Manager – съхранява и управлява паролите

DualSafe е надежден инструмент за структурирано съхранение и управление на пароли
(екранна снимка: DualSafe Password Manager)

Осигуряването на безопасни операции в  интернет е предизвикателство, особено когато става въпрос за пароли и онлайн плащания. Добрата новина е, че има приложения, които могат да помогнат в тази задача.

Едно от тези приложения е DualSafe Password Manager. В него са включени средства за създаване, редактиране, управление и съхраняване на чувствителни данни, каквито са паролите, например.



За да ползвате приложението, първо трябва да си създадете акаунт, което става доста лесно. След като въведете данните за вход (логин), можете да добавите и останалата информация за сигурно съхранение в базата данни.

DualSafe поддържа множество типове данни в няколко основни категории
(екранна снимка: DualSafe Password Manager)

Програмата разполага с гъвкава структура. Можете да се добавяте множество типове данни, които биват структурирани в няколко основни категории – онлайн идентификационни данни за влизане, информация за плащане, лични данни и бележки.

DualSafe Password Manager използва AES-256-битово криптиране и разполага с няколко полезни инструмента, които увеличават гъвкавостта на програмата. Чрез един от тези инструменти, например, можете да проверите силата и цялостта на паролите, както и нивото на сигурност на уебсайтове.

DualSafe може да генерира сложни пароли, като така улеснява потребителя (екранна снимка: DualSafe Password Manager)

С това приложение ще бъдете добре информирани и ще имате пълен контрол върху вашия дигитален живот. В случай на изтичане на идентификационни данни, свързани с вашия акаунт, програмата ще ви осведоми, след което ще ви помогне да вземете предпазни мерки.

DualSafe може бързо да генерира сложни пароли, ако сами не се сещате за такива, което намалява риска от изтичане на информация в недоброжелателни ръце.



В заключение, този софтуерен инструмент е насочен към хора, които търсят надеждни начини да се защитят от хакери и да съхраняват своите чувствителни онлайн данни на сигурно място.

Даунлоуд: DualSafe Password Manager

Мартин Банков

Мартин Банков

Коментар