Поликомп единствен ще дистрибутира Honor у нас

Дизайнът на смартфоните Honor е вдъхновен от природата
(снимка: Honor)

ИТ дистрибуторът Поликомп обяви изключително партньорство с бранда Honor. Българската компания ще предлага чрез своите дилъри пълната гама смартфони, таблети и аксесоари на производителя от Китай.

„Радваме се, че започваме да работим с тази бързо развиваща се технологична компания. Новите договорни отношения с Honor ще ни помогнат да достигнем до още по-голям брой потребители и корпоративни клиенти”, коментира Надежда Генова, директор на Поликомп.

Предварителните разговори с партньорите показват, че продуктите на марката Honor „се приемат отлично от българския пазар, заради доброто съчетание на върхов дизайн, иновативни функции и атрактивна цена”, допълни тя.

„Щастливи сме, че започваме съвместна работа с най-големия доставчик на ИТ продукти в страната”, заяви от своя страна Стенли Ян – мениджър за Румъния, България и Северна Македония в Honor. „Вярваме, че това ново партньорство ще спомогне за утвърждаване на бранда на българския пазар и разрастване на партньорската ни мрежа”.

Той подчерта дългосрочния ангажимент на Honor към българския пазар и желанието на компанията да предоставя „иновативни продукти, които съчетават технология, качество и ненадминат дизайн на конкурентни цени”.

Хитовите модели смартфони на Honor вече са на склад в Поликомп и могат да бъдат поръчвани чрез дилърската мрежа на дистрибутора.

Honor е основана от Huawei през 2011 г. и оперираше като дъщерно дружество на Huawei Consumer Business Group. Санкциите на САЩ повлияха на бизнеса на компанията и през есента на 2020 г. Huawei я продаде на китайски консорциум, за да избегне негативни последствия.

Коментар