vivo TWS Air – леки и удобни безжични слушалки

TWS Air тежат едва 3,5 грама и имат 4 милиметра по-къс корпус спрямо предишните поколения
(снимка: vivo)

Безжичните слушалки TWS Air, ново попълнение в гамата на vivo, са най-леките, които компанията е пускала някога на пазара. С тегло от едва 3,5 грама и 4 милиметра по-къс корпус спрямо предишните поколения, те са изключително удобни за носене дори по време на тренировка или при по-продължителни периоди на употреба.

Макар и малки, слушалките са високоефективни, благодарение на големия си 14,2-милиметров драйвър, а кутията за зареждане предлага до 25 часа живот на батерията. Най-леките досега безжични слушалки на vivo пасват удобно на ухото в резултат от ергономичния си дизайн, а функцията Dual-Mic Call Noise Cancelling позволява значително намаляване на фоновия шум при приемане на обаждания.

AI шумопотискане и лесно управление

Двата микрофона и алгоритъмът за шумопотискане с изкуствен интелект гарантират, че разговорите се чуват ясно и отчетливо, дори когато обажданията се приемат в оживена среда – като например многолюдни улици или гари. Филтрирайки фоновия шум от гласа на говорещия, слушалките могат да намалят до 45% от околните звуци.

TWS Air осигуряват продължително възпроизвеждане, благодарение на кутията за зареждане
(снимка: vivo)

Снабдени с функция за бързо сдвояване на Google и безжична технология Bluetooth 5.2, TWS Air се свързват с едно докосване, осигурявайки стабилно предаване на звука. Чрез функциите Google Assistant и Find My TWS потребителите могат лесно да проверяват времето, да се обаждат или да локализират своите слушалки.

Качествен персонализиран звук

Благодарение на големия 14,2-милиметров драйвър, мощният бас на TWS Air потапя изцяло потребителите в музиката, филмите и игрите. При проектиране на слушалките vivo е водена от стремежа да създаде компактни устройства, които осигуряват по-сложни средни и високи честоти и засилват дълбочината на баса, за да обогатят цялостното звуково изживяване.

TWS Air е най-лекият и компактен комплект безжични слушалки на vivo
(снимка: vivo)

В допълнение потребителите могат да избират измежду три музикални режима, които да отговарят на различни жанрове – от класическа до поп музика: Mega Bass с подсилен бас за рок и R&B музика, Clear High Pitch за класически произведения и блус и Clear Voice, който е идеален за поп и балади. По този начин слушателите могат да персонализират и да се насладят на музикалното изживяване според вкуса си.

Дълготрайна употреба

TWS Air на vivo осигуряват дълготрайна употреба – с общо 25 часа живот на батерията, благодарение на кутията за зареждане, потребителите могат да се насладят дълго време на потапящ звук. Така с едно пълно зареждане максималното време за възпроизвеждане възлиза на 4,5 часа, а 1,5 часа възпроизвеждане може да се постигне само с 10 минути зареждане.

Коментар