CameraBag Photo – лесна програма за обработка на снимки

CameraBag Photo е инструмент за усъвършенстване на снимки, който впечатлява с много опции
(екранна снимка: CameraBag Photo)

Персонализирането и подобряването на снимки може да бъде забавно занимание, особено когато имате на разположение правилния инструмент. CameraBag Photo е лесна за използване програма, която ще ви помогне да подобрите вашите фото колекции, като използвате голямо разнообразие от артистични филтри и специални ефекти.

След бързата и безпроблемна инсталация на CameraBag Photo ще срещнете модерен и елегантен сив интерфейс. Той се състои от основен прозорец и два панела, които може да премахнете, в случай че искате да анализирате дадена снимка по-подробно.



Двата панела се наричат “Adjustments” и “Presets” и дават достъп до неизчерпаемо количество ефекти, които със сигурност ще обогатят всяка снимка. Насищане на нюанса, сенки, гама крива, температура и контраст са само малка част от тези ефекти.

Приложението идва с полезна функция, която ще ви позволи да видите как даден филтър променя оригиналната картина, преди да бъде приложен. В случай, че решите да приложите филтъра, след това ще се появят допълнителни опции, които също имат за цел да подобрят снимката.

екранна снимка: CameraBag Photo

Когато разглеждате предварително модифицираната снимка, добре е да имате презвид, че можете също да променяте стойностните параметри, докато не получите задоволителен резултат.
Програмата запазва снимките в 5 различни формата – PNG, JPEG, TIFF, PNG-16 и TIFF-16.

В заключение, CameraBag Photo е инструмент за усъвършенстване на снимки, с много опции, и би бил доста полезен за потребители, които имат време да се занимават с него. Налична е и версия CameraBag Pro, която освен снимки, преработва и видео файлове.

Даунлоуд: CameraBag Pro

Мартин Банков

Мартин Банков

Коментар