GiliSoft File Lock Pro – пази важната информация от нежелани лица

Интерфейсът на GiliSoft File Lock Pro предлага лесен достъп до всички функции
(екранна снимка: GiliSoft File Lock Pro)

Днес всеки се нуждае от програми, които умеят да защитават нашата поверителност. GiliSoft File Lock Pro е инструмент помага на потребителите да скрият определени данни и файлове и така предотвратява четенето или редактирането им от нежелани лица.

След инсталацията на програмата, ще трябва да въведете парола и имейл адрес, за да не може никой да промени настройките ви и да получава известия. Паролата може да бъде променена по всяко време, след което ще получите имейл съобщение, че това се е случило.

Интерфейсът на GiliSoft File Lock Pro се състои от навигационен панел, който ви дава достъп до всички налични опции, и друг такъв, където може да видите различни подробности.



Файлове, папки и устройства могат да бъдат скрити от други потребители като просто изберете дадения елемент и натиснете бутона „Скриване на файлове“ (Hide Files). Подобен е и процесът, когато искате да направите някои от тези елементи отново четими.

В програмата са интегрирани възможности за групово селектиране, както и опция „плъзгане и пускане“ (drag and drop). Тези две функции са много полезни, защото позволяват по-бързо обработване на файловете.

GiliSoft File Lock Pro включва меню, от което можете да извършвате всички действия, описани по-горе, както и да защитите файла с парола, да го шифровате като EXE файл и безопасно да го изтриете от компютъра.

Файлове, папки и устройства могат да бъдат скрити от други потребители
(екранна снимка: GiliSoft File Lock Pro)

От панела с настройки е възможно да забраните акаунта си за десет минути или автоматично да изпратите известие на имейла си, когато грешна парола е въведена повече от пет пъти. Освен това може да създадете списък с отхвърлени елементи, да деактивирате менюто, както и да скриете помощната програма от десктопа или менюто за стартиране.



В заключение, GiliSoft File Lock Pro изглежда като полезен инструмент за хора, които искат да защитят важна и чувствителна информация от любопитни очи. Не изисква много системни ресурси, средата е богата на функции и удобна за потребителя.

Даунлоуд: GiliSoft File Lock Pro

Мартин Банков

Мартин Банков

Коментар