Четири смартфона vivo за коледен подарък

X80 Lite е идеален подарък за онези, които обичат да дават израз на креативността си
(снимка: vivo)

Потребителските електронни устройства се нареждат сред най-предпочитаните коледни подаръци, а смартфоните са на върха в списъка с желания. Изборът е голям и търсенето може да се окаже нелека задача. И тук на помощ идва vivo, който предлага селекция от смартфони за всички вкусове, нужди и бюджети.

V23 – телефонът, който ще озари коледните вечери

V23 е най-новият и най-впечатляващ модел от серията V на vivo: изложен на ултравиолетови лъчи, включително слънчева светлина, гърбът на Sparkling Gold версията постепенно променя цвета си до зелено-син градиент, благодарение на своя флуоритен дизайн. Цветът Starry Black пък подхожда на потребителите, които търсят стилен, но мощен смартфон, особено предвид неговия 6,44-инчов Full HD+ AMOLED дисплей.

V23 улавя невероятни нощни снимки, както и великолепни селфита
(снимка: vivo)

Различните фотомодули, съчетани с разнообразни функции, ще зарадват любителите на фотографията. Снабден със специален вечерен режим, телефонът улавя невероятни нощни снимки, както и великолепни селфита с 50-мегапикселовата си предна камера. Алуминиевото покритие и корпус превръщат V23 в елегантен и тънък смартфон, тежащ едва 181 грама.

X80 Lite е за любителите на купона, които искат да направят перфектната снимка

За любителите на партитата, които обичат да излизат нощно време и да намират всевъзможни начини да изразят своята креативност, X80 Lite предлага страхотните 64MP задна и 50MP предна камера, които заснемат перфектни кадри дори през нощта. Интелигентната технология за изображения връща забавлението във фотографията – независимо дали планирате да направите снимки на семейството и приятелите си, или искате да уловите най-незабравимите вечерни моменти.

X80 Lite предлага страхотните 64MP задна и 50MP предна камера
(снимка: vivo)

Обърнете внимание и на визията. С този модел ще привлечете вниманието на всяко парти, благодарение на дизайна с променящи се цветове на Sunrise Gold. Смартфонът се предлага и във версия Diamond Black. X80 Lite е идеален коледен подарък за онези приятели и членове на семейството, които обичат да дават израз на креативността си.

Не пропускайте нито едно приключение с Y35

С интелигентния и солиден Y35 близките ви никога няма да пропуснат приключенията, които им поднася животът. Оборудван със забележителните 256 GB памет и голяма батерия с капацитет 5000 mAh, както и технология за пестене на енергия с изкуствен интелект, Y35 е в крак с динамичния съвременен начин на живот, без да се изтощава.

Смартфонът помага на своите притежатели да запечатат перфектния кадър, с функции, които правят заснемането на снимки и видеоклипове забавно и лесно. Благодарение на 50MP задна камера те ще могат да уловят всички незабравими изживявания. Любителите на селфита също са добре подсигурени с 16-мегапикселовата предна камера, снабдена и с лента Selfie Spotlight – специална светкавица, която осигурява запълваща светлина за по-добре изглеждащи портрети.

Y35 е в крак с динамичния съвременен начин на живот, без да се изтощава
(снимка: vivo)

Y35 се предлага в два изключителни цвята – Dawn Gold, който има иновативно двуслойно покритие с променящи се златисти нюанси, и Starlight Blue, който имитира фините отблясъци на нощното небе.

Y22s – за приятелите със забързано ежедневие

Y22s е идеалният универсален смартфон, който има изчистен дизайн и предоставя гладко и безпроблемно изпълнение на всекидневните задачи, благодарение на своите 6 GB RAM и 128 GB основна памет.

Моделът е снабден с тройна система от камери, която съчетава 50МР основна камера, 2МР макрокамера и 2МР камера за боке ефект. С него близките ви могат да заблестят, усъвършенствайки всички свои селфита и видеоклипове с инструментите Face Beauty, както и Video Face Beauty.

Y22s впечатлява с минималистичен, елегантен корпус и тройна система от камери
(снимка: vivo)

С минималистичния и елегантен корпус на Y22s потребителите ще приковат вниманието към себе си, където и да отидат. Той впечатлява с нежната извивка на ъглите си, забележителната система от камери, както и с антирефлексната си повърхност. Предлага се в два отличителни цвята – версия Summer Cyan със свежа палитра от цветове, вдъхновена от прохладния бриз в горещ летен ден, и по-тъмната версия Starlight Blue в наситено синьо с фино подчертан блестящ ефект.

Всички изброени устройства се предлагат в магазините на Технополис.

Коментар