ADSYS започва дистрибуция на Cyber Power у нас

Трифазните UPS устройства са част от широкото портфолио на Cyber Power
(снимка: Cyber Power Systems)

Продуктите на тайванската компания Cyber Power Systems вече се предлагат на българския пазар от дистрибутора ADSYS. Портфолиото включва монофазни и трифазни UPS устройства, инвертори, модули за системи за възобновяема енергия, PDU, продукти за защита от пренапрежение, софтуерни решения за управление и аксесоари.

„Доверихме се на ADSYS като партньор с опит, който може да реализира потенциала на българския пазар. Cyber Power на сто процента подкрепя своя дистрибутор не само по отношение на продажбите, но и при поддръжката на нашите продукти”, коментира партньорството Джордж Какавос, продуктов мениджър за Европа в Cyber Power.

Основана през 1997 г., Cyber Power в момента продава в 140 страни, има 6 фабрики, 2 развойни центъра с екип от над 350 души в Тайван и САЩ и общо над 3000 служители. Компанията е регистрирала и над 200 международни патента за технологии и дизайн, а продуктите ѝ защитават повече от 100 милиона устройства по целия свят.

Решенията на Cyber Power защитават повече от 100 милиона устройства по целия свят
(снимка: Cyber Power Systems)

Като глобален пазарен дял Cyber Power заема 4-та позиция при монофазните UPS и 2-ра позиция в Северна Америка. Иновативният дизайн и технологии на фирмата ѝ отреждат първа позиция по отношение на икономията на енергия при монофазните UPS със собствена консумация под 9 W, дори в категорията 3 kVA. Това носи значителни икономии на клиентите и екологични ползи за планетата.

В сегмента на центровете за данни Cyber Power е в Топ 20 на глобалните доставчици с широко портфолио от продукти, които са напълно сертифицирани за използване с Cisco, VMware, Microsoft, XenServer, Linux, macOS и други платформи. Гамата DC-UPS е също впечатляваща и извежда Cyber Power на лидерската позиция при Optical Line Power Backup системите (FTTx) с клиенти като British Telecom, AT&T, Verizon, Nokia, Tellabs и др.



Клиентите на ADSYS вече имат достъп до всички тези продукти като голяма част от основните модели се поддържат на склад, заявиха от дистрибутора. Те могат да се възползват от технологиите и опита на Cyber Power, за да получат балансирано решение, в което хардуерът и софтуерът работят съвместно, за да осигурят надеждност на системите и икономия на енергия.

Коментар