Genesis Pallad 410 – удобна раница за геймъри и ученици

Pallad 410 разполага с множество вътрешни отделения и джобове за аксесоари
(снимка: Genesis)

Нов модел раница допълва портофлиото от гейминг периферия на полския бранд Genesis. Тя е създадена за всички геймъри, които не искат да се разделят с оборудването си и търсят висока степен на мобилност, сигурност и надеждност за ежедневието. 

Genesis Pallad 410 е проектирана да побира лаптопи с максимален диаметър 15,6 инча. Една от най-важните характеристики на модела е устойчивостта на физически повреди. Раницата е изработена от 1680D полиестер, а отделението за лаптоп е облицовано с мека пяна.

Освен за носене на лаптоп и гейминг аксесоари, Pallad 410 е подходяща и за  ученическа раница
(снимка: Genesis)

Налични са множество вътрешни отделения и джобове за аксесоари. Предната част на раницата разполага с вертикален водоустойчив джоб с цип, а отстрани са разположени мрежести джобове за бутилки.

Раницата е проектирана в черно с червени елементи, за да подчертае динамичния характер на модела. Ергономичният гръб на продукта е изработен от дунапрен с мрежест материал, профилирани презрамки за ръце и регулируема презрамка за гърдите, които повишават комфорта при носене. Pallad 410 е снабдена с подсилена дръжка и може да бъде допълнително компресирана със странични регулиращи ленти.

Ергономичният гръб на раницата е изработен от дунапрен с мрежест материал
(снимка: Genesis)

Освен за носене на лаптоп и гейминг аксесоари, Pallad 410 може да служи и като просторна ученическа раница или незаменима част от екипировката по време на туризъм, за което се грижат вложените водоустойчиви елементи и удобството, гарантирано от ергономичната пяна, покрита с мрежест материал.

Раницата Genesis Pallad 410 вече се предлага на българския пазар на цена от около 65 лв. с ДДС.

Коментари по темата: „Genesis Pallad 410 – удобна раница за геймъри и ученици”

добавете коментар...

  1. роза

    Диаметър имат кръглите предмети. Аз не съм виждал лаптоп с кръгла форма, обаче съм виждал с правоъгълна. А предметите с правоъгълна форма имат диагонал! Ееееех ……. език свещен на моите деди!!!

  2. :o)

    платена статийка а? 🙂

  3. Николай

    Диаметрално се разграничавам от определения диаметър за лаптоп…

Коментар