Израелска платформа за е-търговия навлиза в Европа през България

Избрахме България да бъде първата ни крачка към европейския пазар”, заяви Коби Хадад, технически директор на Sellavi (снимка: Sellavi)

Инвестиция от 7 милиона евро планира да направи в България глобалната платформа за електронна търговия Sellavi. Компанията е създадена в Израел през 2015 г. и в момента оперира на 27 пазара в цял свят. България e отправна точка за навлизането ѝ в Европа.

„Избрахме България да бъде първата ни крачка към европейския пазар, заради хилядите образовани и търсещи развитие професионалисти, които могат да се присъединят към глобалния ни екип. Хората, на които ще поверим развитието си в Европа, ще бъдат именно български експерти. Вярваме, че това, както и стратегическите ни партньорства с най-добрите европейски банки, ще ни позволят да подпомогнем бизнеса в региона да открие и използва нови и различни възможности за растеж”, заяви Коби Хадад, технически директор на Sellavi.

С над 200 000 клиенти в различни държави Sellavi има амбицията да бъде най-добрата платформа за електронна търговия за малки и средни предприятия. Платформата регистрира средно 65 000 транзакции на ден, 50 евро средна транзакция на магазин и изключително висока средна стойност от 2,7% на реализация за търговци.

Sellavi обединява всички нужни функционалности и снабдители за онлайн магазини в едно решение, което прави продажбата онлайн по-бърза. Платформата предлага избор на домейн, директни плащания и фактури до клиентите на търговеца, персонализиран дизайн на магазина, тясно таргетирана реклама и 24/7 съдействие на потребителите.



Само 30 минути са необходими за създаване на магазин в Sellavi, още 15 – за разучаване на системата за управление с помощта на консултант на компанията. Най-младият потребител на платформата е на 18 години, а най-възрастният – дама на 75 години, която продава онлайн ръчно изработени кукли.

Коментари по темата: „Израелска платформа за е-търговия навлиза в Европа през България”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Абсолютни нискобюджетни измамници. Платформата е долнопробна и постоянно има бъгове или сървърите им се чупят и не работят. Всичко е направено много зле, постояно имах проблеми и трябваше да се махна много бързо за да не фалирам. Не се лъжете какво ви казават, за да не съжалявате горчиво в последствие.

  2. бай Иван

    На украински е българския сайт…

Коментар