Петър Ризов поема управлението на Булсатком

„Ще работя за повишаване нивото на технологичните услуги”, заяви новият управител на Булсатком – Петър Ризов (снимка: Булсатком)

Петър Ризов е новият управител на Булсатком ЕООД. Той поема доставчика на платена сателитна и интерактивна телевизия в момент, когато компанията премина през цялостна трансформация и модернизиране на бизнес модела.

Ризов има над 25 години опит в управлението на български и международни компании в сферата на бързооборотните стоки, телекомуникациите и финансите. Завършил е право в Софийския университет „Св. Климент Охридски” и ЕMBA в Американския университет в България.



„Амбицията ми е не само да следим пулса на зрителите, но и да създаваме и развиваме нови аудитории чрез фокусирано и персонализирано съдържание. …Ще работя за повишаване нивото на технологичните услуги, както и стимулиране на взаимоотношенията ни с клиентите и партньорите на Булсатком”, каза Петър Ризов.

Очаква се неговото назначение да допринесе за развитието на компанията и постигане на стабилен ръст в продажбите на ТВ услуги и интернет.

Досегашният управител на Булсатком, Станислав Георгиев, финализира продажбата на Viva Corporate Bulgaria („Вива Корпорейт България”), собственост на предприемача Спас Русев, и напуска компанията.

Коментар