Остава седмица за регистрация за „Наградите на БАИТ” 2022 г.

Конкурсът Наградите на БАИТ за 2022 г. приема кандидатури до 11 януари, вкл.
(снимка: БАИТ)

Близо 30 са подадените кандидатури в отделните категории на конкурса „Наградите на БАИТ” 2022 г, съобщиха организаторите. Засилена конкуренция се наблюдава при проектите в категориите Образователна награда, Младежка награда и Успешен български ИКТ продукт/услуга.

В същото време вече е регистриран и първият участник в категория Публична администрация, където проекти могат да подават държавни институции, областни администрации и общини.

Напомняме, че кандидатури се приемат до 24.00 ч. на 11 януари, като попълването на обновения формуляр за кандидатстване спомага за синтезирана и ясно структурирана кандидатура. Регистрацията е безплатна.

В конкурса могат да участват:

  • Образователна награда – компании, които активно сътрудничат с училища в НП „Бизнесът преподава”; висши училища, разработили иновативни интегрирани програми с бизнеса или други висши училища.
  • Младежка награда – ученици и студенти
  • Журналистически принос – журналисти
  • Публична администрация – публични администрации (държавни или общински)
  • Startup компании
  • Успешен български ИКТ продукт/услуга – компании-разработчици, регистрирани в България
  • Успешен ИКТ проект в полза на българската икономика – компании/юридически лица от всички сектори на икономиката, регистрирани в България, успешно внедрили ИКТ решение, което е ново за българския пазар.

Подробните условия за участие са публикувани тук.

Традиционно, Наградата за специален принос се връчва по решение на журито, чрез вътрешни номинации, като за тази категория не се подават кандидатури.

Отличените в конкурса ще получат пакет за Agile Project Management MultiTraining програма, който включва 8 семинара с фокус върху конкретна тема от сферата на управление на проекти с гъвкави методологии, осигурен от bTalks Live Training Platform. За победителите са предвидени и 4 продукта „Сиела Норма” и 4 ваучера, за чиято стойност спечелилите ще могат да закупят книги от книжарници „Сиела”.

По традиция кампанията и церемонията по награждаването се провеждат под патронажа на Президента на Република България. Победителите в конкурса ще бъдат обявени на официална церемония на 23 февруари.

Коментар