BMAX B3 Mini PC – компютърче с много мощ на супер цена

BMAX B3 Mini PC е пълноценен компютър в компактен мини формат – тих и икономичен

Той е малък, безшумен и производителен. С разнообразни портове за свързване към монитори, телевизори и друга периферия. Комуникативен е – с бързи безжични и кабелни връзки. Може да се използва в най-различни сценарии. А цената е просто неустоима…

Това е новият мини компютър BMAX B3 Mini РC, който глобалният онлайн магазин Geekbuying пусна на промоция само за €177,43 с купон за отстъпка 7HFREXOY и бърза доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни, без допълнителни транспортни разходи. Мини PC-то на база Intel идва със здрава конструкция и много силни технически характеристики, които го правят подходящо за широк спектър от приложения – офисни, индустриални, за домашна употреба и др.

Свързан към големия екран, BMAX B3 Mini PC предлага комфортно потребителско изживяване

Под капака ще намерите съвременен хардуер: 11-то поколение процесор Intel Japser Lake N5095 с 4 изчислителни ядра, 4 нишки и 4MB L3 кеш, произведен по 10-нанометров технологичен процесор, с тактова честота 2,90 GHz. Този икономичен чип (с консумация 15W) осигурява до 35% по-висока производителност спрямо предходното поколение Jemini Lake. Графичната производителност също е подобрена с 11-то поколение Intel UHD Graphics на 750MHz за гладко възпроизвеждане на 4K/60fps видео.

Що се отнася до вградената памет, BMAX B3 Mini РC разполага с 8GB DDR4 RAM на 2933 MHz с възможност за разширение до 16GB, допълнена от 256GB сторидж под формата на M.2 SATA 3.0 SSD със скорост до 500 MB/s – днес това се счита за задължителния минимум за РС-тата, за да могат да работят гладко с приложенията. На фона на бюджетната си цена, BMAX B3 Mini РC може да се определи като попадение с подобни параметри.

За удобство и пестене на място BMAX B3 Mini PC може да се монтира на гърба на монитора

BMAX B3 е изпълнен в иновативен дизайн, който позволява отваряне на капака само само с едно натискане на бутон, без да си имате работа с винтове. А това е важно предимство, когато искате да инсталирате 2,5-инчов твърд диск в наличното гнездо, да замените SSD-то на M.2 слота или оперативната памет. В пакета е включен и SATA кабел за свързване на SSD диска.

Практична е и възможността за прикрепяне на BMAX B3 към гърба на монитора по стандарта VESA. Така можете да спестите място на бюрото, въпреки че компютърът е доста компактен – има размери 125x112x44 мм и тежи едва 290 грама.

BMAX B3 Mini PC разполага с широк набор от портове за гъвкаво конфигуриране според нуждите

BMAX B3 предлага множество портове и интерфейси, които правят възможно изграждането на пълноценна конфигурация за конкретните нужди. Имате на разположение цели 4 порта USB 3.0, два порта HDMI за свързване към монитори и телевизори (устройството поддържа работа с 2 монитора), слот за micro SD карти, стандартно 3,5-мм гнездо за аудио и RJ45 порт за кабелно свързване към локалната 1000Mbps мрежа.

Разбира се, BMAX B3 Mini РC е оборудван с безжичен модули Wi-Fi за бърз достъп до интернет без кабели – поддържа двулентов (2,4GHz/5GHz) Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac, както и Bluetooth 4.2 комуникации за безжично свързване на мишки, клавиатури и друга периферия.

BMAX B3 Mini PC е толкова малък, че може да се носи навсякъде без да пречи

Отлична новина е, че мини компютърът се доставя с предварително инсталирана операционна система Windows 11, легална, 64-битова. Не е за пренебрегване и фактът, че BMAX B3 е тих и хладен, благодарение на комбинацията от смарт вентилатор и метален радиатор, които поддържат ефективна работа на мини РС-то. Като цяло, това е доста привлекателен модел за цената си.

Можете да купите атрактивния мини компютър тук: BMAX B3 Mini PC на цена от €177,43 с купон за отстъпка 7HFREXOY в глобалния онлайн магазин Geekbuying, с безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар