Philips Evnia 27M2C5500W – гейминг монитор на 240Hz

Дисплеят на новия Philips Evnia поддържа Crystalclear картина с QHD 2560×1440 пиксела
(снимка: Philips monitors)

В желанието си да даде на геймърите въодушевлението, което търсят, Philips monitors разработи гама от монитори и аксесоари за играчи с всякакви вкусове и възрасти. Най-новият член на линията Evnia е Philips Evnia 27M2C5500W – 27-инчов Quad HD монитор, който комбинира светкавична честота на опресняване от 240 Hz с компактен ергономичен дизайн и богат набор от функции.

Philips Evnia 27M2C5500W е всичко, от което играчите се нуждаят, за бързи, плавни, впечатляващи визуално игрови сесии. Моделът е снабден с AMD FreeSync Premium Pro за плавна картина в комбинация с 240 Hz честота на опресняване, малко входно закъснение и бърза реакция от 1ms GtG и 0.5ms MPRT.

Резултатът е игра без лаг, призрачни ефекти или накъсване – така играчите могат да се насладят и на най-бързите игри като online battle royale и автомобилни състезания, без да се тревожат за това дали мониторът може да смогне на темпото.

AMD FreeSync Premium Pro в комбинация с 240Hz опресняване осигурява плавна картина
(снимка: Philips monitors)

Извитият VA дисплей предлага красиви изображения с широки зрителни ъгли 178/178 и приятно обгръщащо усещане на 1000R извивката – специално проектирана за влизане в действието. Crystalclear Quad HD изображенията са остри, ярки и реалистични, а DisplayHDR 400 ги подобрява допълнително, благодарение на възхитителната яркост, контраст и цветове за визуален резултат, който разкрива всеки допълнителен детайл, дори в сенчестите сцени.

Свързването е всеобхватно и лесно с два HDMI, два DisplayPort и USB хъб с 2 порта с бързо зареждане за лесно свързване на цялата периферия, от която геймърите се нуждаят, за да изживеят своите приключения. Те могат да организират игралното пространство, както желаят, без компромиси.

Извитият VA дисплей предлага красиви изображения с широки зрителни ъгли
(снимка: Philips monitors)

Philips Evnia 27M2C5500W е проектиран с мисъл за здравето на геймърите. LowBlue режимът и Flicker-free технологията гарантират щадяща очите игра, а стойката на монитора може да бъде накланяна (-5°/20°), завъртана (+/- 30°) и настройвана по височина (130 мм), за да пасне на всяко тяло. Това гарантира максимален комфорт дори по време на продължителни игрови сесии.

Новият геймърски монитор Philips Evnia 27M2C5500W ще бъде наличен на пазара у нас от края на януари на препоръчителна крайноклиентска цена от 1076 лв. с включен ДДС.

Коментар