Pure Power 12 M – РС захранвания с пълна ATX съвместимост

Петте нови модела Pure Power 12 M имат мощност 550, 650, 750, 850 и 1000 вата (снимка: be quiet!)

Производителят на РС захранвания be quiet! обяви Pure Power 12 M – втората си серия устройства, които са напълно съвместими с ATX 3.0. Петте нови модела с мощност 550, 650, 750, 850 и 1000 вата са сертифицирани като 80 PLUS Gold, включват LLC технология от висок клас и до пет PCIe конектора, както за PCIe 5.0 GPU, така и за GPU с PCIe 6+2 конектори, съобщиха от дистрибутора на германския бранд – АСБИС България.

Освен това захранващите устройства Pure Power 12 M имат напълно модулни кабели за лесен монтаж. Нови в продуктовото портфолио са и термопастите DC2 и DC2 Pro. Термопастата DC2 е добър избор за всяко охлаждане, изискващо отличен топлообмен, а DC2 Pro, първият течен метал от be quiet!, предлага високо ниво на охлаждане дори и за най-взискателни системи.

Пълна ATX 3.0 съвместимост

Pure Power 12 M предлага пълна съвместимост със стандарта ATX 3.0, спазвайки спецификациите за мощност, определени от PCI Express 5.0. Всички захранвания от серията са проектирани да се справят с лекота в екстремни пикове на натоварвания.

Моделите на Pure Power 12 M разполагат и с до четири „стандартни” PCIe 6+2 конектора за пълна съвместимост с всички видео карти. Това прави Pure Power 12 M перфектен избор както за устройства от следващо поколение, така и за настоящи системи от висок клас.

Ефективност 80 PLUS Gold и изключително тиха работа

Благодарение на технологията LLC, Pure Power 12 M предлага усъвършенствана стабилност и регулиране на напрежението. Всички модели са сертифицирани като 80 PLUS Gold, с висока оперативна ефективност до 93,2% и включват пълен набор от функции за безопасност.

За постигане на оптимален компромис между ефективно охлаждане и тишина, Pure Power 12 M идва със 120-милиметров вентилатор с контролирана температура и ултра-тих режим. Серията включва и напълно модулни кабели за лесен монтаж. Всеки модел захранване се предлага с пълна 10-годишна гаранция от производителя.

Всички захранвания от серията Pure Power 12 M са проектирани да се справят с лекота в екстремни пикове на натоварвания (снимка: be quiet!)

DC2 и DC2 Pro: впечатляваща термо паста

Новата термопаста DC2 на be quiet! осигурява много по-добро охлаждане спрямо термопастите, идващи с повечето охладители. Благодарение на високата топлопроводимост, DC2 е идеалният избор при необходимост от висока производителност.

За потребителите, които са готови да преминат на друго ниво, be quiet! представя първия си течен метал: DC2 Pro. Той е предназначен за ентусиасти и може да се използва и в най-взискателните компютърни системи, независимо дали за охлаждането на вашия процесор или видео карта.

be quiet! предупреждава ентусиастите да работят много внимателно с течния метал и да го използват само с никелирани охладители. Течният метал не е съвместим с HDT и алуминиеви повърхности. „Ако не сте сигурни в употребата, потърсете професионален сервиз”, съветват от компанията.

Коментар