Logitech G FITS – тези геймърски слушалки-тапи пасват на всяко ухо

Logitech G FITS са „първите персонално пасващи тапи за геймъри”
(снимка: Logitech)

Logitech G, марка на Logitech за геймърски технологии, обяви първите си слушалки-тапи за игри. Моделите Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds пасват на всяко ухо, благодарение на патентованата технология Lightform.

Снабдени с Lightspeed и Bluetooth безжична връзка, Logitech G FITS предоставят аудио преживяване за играчи на PC, Mac, Playstation, Nintendo Switch и мобилни устройства. Това са „първите персонално пасващи тапи за геймъри”, подчертават от компанията.

Само с натискане на бутон технологията Lightform ще осигури на геймърите слушалка, която се формира перфектно спрямо ухото. В комбинация с безжичната технология Lightspeed потребителите получават безжични слушалки с истинско преживяване от геймърски клас, казват от швейцарския бранд.

Logitech G FITS са първите слушалки-тапи, които предлагат безжична Lightspeed връзка от професионален клас, с висок клас звуково представяне, стабилен сигнал и дълъг живот на батерията. Играчите могат да се свържат посредством Lightspeed USB адаптер към техния PC, Mac, PlayStation 5 и PlayStation 4, свързана към докинг станция Nintendo Switch и Android устройства чрез USB-A или USB-C.

С до седем часа време за слушане и допълнителни осем часа заряд в кутийката в режим Lightspeed, потребителите могат да играят, да слушат музика и да гледат филми цял ден. При свързване чрез Bluetooth те могат да слушат до 10 часа с допълнителни 12 часа от кутията за съхранение.

Както отпечатъците, така и ушите на всеки човек са уникални. Повечето слушалки-тапи идват в няколко предварително установени размера и е почти невъзможно те да паснат перфектно. С Logitech G FITS и патентованата Lightform технология геймърите могат да получат контурирано, персонално пасване за 60 секунди.

Logitech G FITS осигуряват аудио изживяване с PC, Mac, Playstation, Nintendo Switch и мобилни устройства (снимка: Logitech)

При използване на Lightform и мобилното приложение Logitech G FITS ще се включат няколко вградени светодиода, които ще втвърдят крайните повърхности от гел, за да паснат на контура на всяко ухо. Персоналната технология за формиране осигурява комфортно и сигурно носене, намалява до минимум риска от падане и създава „запечатано” прилепване, което блокира външния шум и дава най-добрия в класа ефект на изолиране.

Елегантният дизайн на слушалките във форма на капсула е наличен в два цвята: черен или бял, за да подхожда на всеки стил. С представяне на геймърско ниво и включени иновации, G FITS са „истински безжично” (true wireless) предложение за играчи, които предпочитат свободата и перфектното пасване.

В допълнение към комфорта, прилягането и пасивната шумоизолация, Logitech G FITS осигуряват пълноспектърен, топъл и детайлен звук с дълбок и рязък бас. С приложението Logitech G FITS геймърите могат да достъпят настройките на еквилайзера, които са оптимизирани за FPS или RPG игри, музика, подкасти, подсилване на басите и други – или сами да настроят прецизно свои персонални предпочитания.

За ясна комуникация в игрите всяка слушалка разполага с два вградени beamforming микрофона. При игра с приятели или стрийминг всичко, което играчът казва, звучи високо и ясно.

Logitech G FITS True Wireless Gaming Earbuds ще са налични на LogitechG.com и в търговските вериги през февруари на препоръчителна крайна цена от 500 лв. с ДДС.

Коментар