Bing с пълноценен ChatGPT стигна до редовите потребители

Скоро всички потребители ще получат достъп до AI функциите на търсачката Bing
(снимка: Microsoft)

Microsoft започна да тества новата си търсачка Bing с пълноценна версия на изкуствения интелект ChatGPT с обикновени потребители. Компанията им изпраща покани да изпробват десктоп варианта на Bing с интегриран AI чатбот.

Миналата седмица Microsoft обяви, че е добавила в Bing функции на ChatGPT, но все още потребителите нямаха пълен достъп до тях, а можеха само изпробват някоя от функциите след предварителна заявка.

Сега компанията кани потребителите да се регистрират в програмата за тестване и да получат достъп до пълната версия на новата търсачка. В рамките на първите 48 часа милиони потребители подадоха заявления за участие в програмата, съобщи Neowin.

Така например, някои от читателите на PCWorld и Windows Central вече са получили имейли от Microsoft с покана да се включат в тестването на новата десктоп версия на Bing.

В писмото компанията моли участниците да изпратят своите отзиви от работата с продукта чрез добавения формуляр в търсачката. Microsoft посочва още, че мобилната версия на Bing с интегриран ChatGPT все още не е готова.

Не е известно колко потребители могат да участвате в тестовете на Bing. Пълната версия на новата търсачка ще стане достъпна за милиони потребители по света през следващите седмици, уверяват от компанията.

Коментар