Четири Hisееu системи за видеонаблюдение

Камерите Hiseeu защитават надеждно жилището от проникване на крадци

Всеки собственик на дом или бизнес е загрижен за неговата сигурност. Решението задължително е система за видеонаблюдение. Тези технологии вече са масово разпространени, благодарение на лесната инсталация, управление и достъпни цени. Онлайн магазинът Hekka представя четири системи за видеонаблюдение на компанията Hisseu, които отговарят на различни нужди.

Най-достъпна е системата Hiseeu Home Security 2MP 3MP Wifi IP Camera – това e семпла камера за видеонаблюдение, която може да се монтира навсякъде в жилището и да осигури на собствениците дистанционно наблюдение през мобилно приложение. Камерата се свързва безжично към домашния Wi-Fi рутер, поддържа двупосочна комуникация, като разполага с микрофон и говорител, а записите от видеонаблюдението се съхраняват на SD карта. Може да се монтира на тавана, на стената или просто да се постави на бюро или друга повърхност.

Тази семпла IP камера е идеална за наблюдение на детската стая

Типично приложение на тази камера е за наблюдение на детето, когато е само в стаята. Благодарение на вградения говорител детето дори може да чуе гласа на майката. В друг сценарии камерата засича движение в жилището и алармира собственика за евентуален опит за нахлуване на крадци. Устройството поддържа и режим на нощно виждане. Разполага с 11 инфрачервени лампи, има вертикален обхват от 110 градуса и хоризонтален от 355 градуса.

Цена: Hiseeu Home Security 2MP 3MP Wifi IP Camera се предлага за €25,32 с купон за отстъпка 10HEKKA и безплатна доставка от европейски склад без допълнително облагане с ДДС.


Второто предложение е Hiseeu 3MP Wireless Security WiFi Camera, която е предназначена за използване както вътре в жилището, така и отвън – това я прави много подходяща за къщи и вили. Важно е да се има предвид, че този модел се захранва с батерия, което означава автономност и независимост от електрическата мрежа, а също така отпадат проблемите и ограниченията на кабелите – камерата може да се инсталира практически навсякъде.

Захранваната с батерия камера на Hiseeu е автономна и независима от електрическата мрежа

Устройството работи през Wi-Fi, разполага с 5 dbi антени, 3MP HD камера, презареждаема батерия 14400 mAh, режим за пълноцветно нощно виждане и слот за карти памет с капацитет 128 GB. Поддържа двупосочна аудио-комуникация и е водоустойчиво по стандарта IP66.

Цена: Hiseeu 3MP Wireless Security WiFi Camera се предлага за €65,65 с купон за отстъпка HS3M и безплатна доставка от европейски склад, без допълнително начисляване на ДДС.


Следващият модел, Hiseeu 5MP 3MP 8CH POE Security Surveillance Camera System Kit, е система от съвсем друг глас – това всъщност е комплект от устройства за видеонаблюдение и сигурност на къщи и други обекти. Пакетът включва 4 камери, централно NVR устройство, кабели, мишка, дистанционно, твърд диск като опция и документация.

Комплектът от 4 камери и NVR устройство използва PoE технология за захранване през Ethernet кабели

Особеното на тази система е, че камерите се захранват по Ethernet кабел – т.нар. PoE технология, което означава, че не е необходимо локално захранване. Камерите могат да се разположат на разстояние до 100 метра от NVR устройството. Системата се отличава с характеристики като разпознаване на хора и лица, видимост на камерите до 30 метра и зрителен обхват от 80 градуса, режим на нощно виждане, водоустойчивост по IP66, видеокодиране H.265, дистанционно управление и др.

Цена: Hiseeu 5MP 3MP 8CH POE Security Surveillance Camera System Kit се предлага за €157,57 с купон за отстъпка HS4P и безплатна доставка от европейски склад без допълнително облагане с ДДС.


Последното предложение, Hiseeu 5MP 3MP 8CH POE Security Surveillance Camera System Kit Set, е същата като функционалност система, но вместо 4 камери комплектът включва 8 броя камери. Това е изгодно предложение, тъй като не струва двойно по-скъпо от варианта с 4 устройства.

8 камери влизат в този PoE комплект на Hiseeu за видеонаблюдение

Цена: Hiseeu 5MP 3MP 8CH POE Security Surveillance Camera System Kit Set се предлага за €253,25 с купон за отстъпка HS8P и безплатна доставка от европейски склад без допълнително облагане с ДДС.

Коментар