Три таблета BMAX на цени от 77,36 евро

BMAX таблетите са достъпни като цена и функционални устройства за различни приложения

Противно на някои прогнози, таблетите заеха стабилно място в дигиталното ежедневие на хората. И това не е случайно – те запълват нишата между смартфоните и персоналните компютри, като съчетават предимства на двете категории продукти като мобилност, комфорт за очите и производителност.

Три таблета с бранда BMAX привличат вниманието в глобалния онлайн магазин Geekbuying. Моделите, които представяме тук, се предлагат в момента на атрактивни цени и същевременно са напълно функционални, вкл. два модела с 4G модем за работа в клетъчни мрежи, наред с Wi-Fi.

Най-достъпният модел е BMAX I9 Plus – той струва само €77,36 при използване на купон за отстъпка 7HXCRB4Z (въвежда се при поръчка на устройството). Този таблет предоставя комфортен 10,1-инчов HD сензорен екран, оборудван е с 4GB RAM и 64GB постоянна памет, а процесорната платформа е Rockchip RK3566 с четириядрен CPU и графичен блок ARM Mali-G52 2EE GPU – солидни характеристики за устройство от най-ниския ценови клас.

BMAX I9 Plus има 10,1-инчов екран, два говорителя и микрофон

Моделът работи под управление на актуална операционна система Android 12 и разполага с всичко необходимо за пълноценно забавление – освен големия HD екран, ще получите двуканални говорители, предна и задна камера с резолюция съответно 2MP и 5MP, слот за microSD карти, двубандов Wi-FI 802.11a/b/g/n/ax и Bluetooth 5.0. Зареждането става през реверсивен USB Type-C порт.

Можете да купите модела тук: BMAX I9 Plus – за €77,36 с купон за отстъпка 7HXCRB4Z и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

BMAX MaxPad I10 Pro се управлява от Android 11 и предлага FHD екран

Малко по-скъп е 4G таблетът BMAX MaxPad I10 Pro – той струва €90,11 с купон за отстъпка 6VQKD6QP. Това е устройство с чипсет UNISOC Tiger T310, който включва четириядрен процесор от два клъстера – едно ядро ARM Cortex-A75 на 2.0 GHz и три ядра ARM Cortex-A55 на 1,8 GHz – и графичен блок IMG 8300 GPU. Налични са 4GB RAM и 64GB постоянна памет.

BMAX MaxPad I10 Pro е идеален за навигация по време на пътуване

Таблетът работи под управление на операционна система Android 11. За разлика от предходния модел, може да се ползва с клетъчни мрежи, благодарение на вградените 4G модем и два сим слота, наред с поддръжката на двубандов Wi-Fi, има също GPS функция за навигационни приложения. Екранът е IPS с голям диагонал – 10,1-инча и резолюция Full HD. Батерията също е отлична, с капацитет 6000 мАч.

Можете да купите модела тук: BMAX MaxPad I10 Pro – за €90,11 с купон за отстъпка 6VQKD6QP и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

BMAX I11 PLUS се отличава с разкошен 10,36-инчов IPS сензорен екран

Последният таблет в обзора е BMAX MaxPad I11 Plus – този модел струва €145,62 с купон за отстъпка 7BS4ZCDB. По-високата цена означава, че ще получите по-голяма производителност, още по-добър екран и двойно повече памет. С две думи, струва си да платите повече, защото ползите са несъмнени.

Моделът предоставя голям 10,36-инчов, сензорен IPS екран с резолюция 2000×1200 пиксела и тясна рамка. Оборудван е с чипсет UNISOC T616, който включва осемядрен CPU на 2,0GHz, налични са 8GB RAM и 126GB постоянна памет. С подобни характеристики BMAX MaxPad I11 Plus ще изпълняна с лекота всякакви приложения.

BMAX I11 PLUS има респектиращи характеристики, при това на много достъпна цена

Подобно на предходния модел, I11 PLUS има вграден 4G модем и два сим слота за работа с клетъчни мрежи. Можете да се свържете към интернет и през Wi-Fi. Налични са още предна и задна камера, GPS навигация, слот за Micro SD карти, Type-C порт за зареждане и голяма батерия 6600 mAh.

Можете да купите модела тук: BMAX MaxPad I11 Plus – за €145,62 с купон за отстъпка 7BS4ZCDB и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар