А1: Отворени сме за таланти с иновативни идеи

Васил Нейчев, старши мениджър от „ИТ и дигитална трансформация” в А1 България, представи развитието на А1 като ИТ компания по време на .Networking Conference 2023
(снимка: А1 България)

А1 България предлага многообразни ИТ решения със съвременни технологии и според най-добрите световни практики, заяви Васил Нейчев, старши мениджър в направление „Информационни технологии и дигитална трансформация” в компанията, по време на .NETworking Conference 2023, на която А1 е генерален партньор.

„Подкрепяме конференцията на .Net общността, защото екипът ни също принадлежи към нея и винаги сме отворени да приветстваме талантливи хора с иновативни идеи, умения и желание за развитие в екипа ни. Ще се радваме да се развиваме заедно и да работим по интересни и амбициозни ИТ проекти, технологични услуги и решения, с които да продължаваме да ускоряваме дигиталната трансформация за милионите клиенти на А1”, каза Нейчев.

Темповете на развитие и многообразните проекти на компанията за вътрешни нужди и за корпоративни клиенти обуславят стабилното разрастване на направлението „ИТ и дигитална трансформация” в А1 България, посочи мениджърът. По неговите думи, ИТ екипите в компанията вече наброяват над 350 специалисти, които непрекъснато надграждат нивото на специализация и сертификациите си.

По време на конференцията специалисти в сферата на .Net и представители на ИТ направлението на А1 обмениха идеи и гледни точки за тенденциите в различни аспекти на фреймуърк технологиите. А1 подкрепя .Net общността като генерален партньор на конференцията, организирана от Dev.bg.

От компанията изтъкнаха, че неслучайно А1 е сред най-добрите работодатели в България. Работата в международен екип с култура на споделяне на знания и опит в A1 Group допринася за развитието на разнообразни проекти, които предлагат кариерни възможности за ИТ специалисти с различно ниво на експертност.

Коментар