Коледна отстъпка от 50% за ERP софтуера Mago.Net

Комплексна коледна отстъпка от 50% предложи Microinvest за италианското ERP решение Mago.Net. Промоционалните условия са в сила до края на годината и важат за нови клиенти на компанията.

Причина за изненадващия ход са очакванията на по-голяма част от клиентите за бързо и ефективно внедряване на система за управление на бизнеса. Целите са ясни – незабавен ефект в момент на тежка икономическа ситуация, поясни Иво Мирчев, маркетинг мениджър на Microinvest.

Един месец е достатъчен срок клиентите да оценят предимствата на този тип система и да вземат решение, според Петър Кръстев, мениджър на проекта за България.

Промоцията на Mago.Net e посрещната положително от компаниите, с които се водят текущи преговори за внедряване. Към момента са в процес на финализиране два нови договора, уточни Кръстев.

През последната година пазарът на ERP системи в България стана изключително непредвидим. Част от проектите в национален мащаб бяха отложени, а други отказани. Положителна тенденция е, че компаниите се насочват към внедрителски фирми с опит и авторитет в ИТ бранша.

Очакванията за следващата година сочат засилен интерес към възможностите за европейско финансиране. Във времена на криза компаниите следят изключително стриктно разходните пера и е нормално да се увеличава времето за взимане на крайно решение, коментира управителят на Microinvest Виктор Павлов.

Единствените проблеми, пред които са изправени клиентите у нас, са тромавата бюрократична структура и забавените срокове на одобряване на проектите и финансиранията по европрограмите, допълни Павлов.

До края на годината Microinvest ще подписва всички нови договори с краен клиент при преференциални ценови условия с комплексна отстъпка от 50%. Тя се формира от 10% отстъпка от стойността на софтуера и годишния абонамент за 2010 г. и 40% от стойността на консултантските услуги, предоставени по утвърден внедрителски план.

Коментар