Brother с награди BLI Pick Awards за бизнес принтери и скенери

Професионалният цветен лазерен принтер MFC-L9670CDN е със сертификат „силно препоръчан” и „изключително надежден” (снимка: Brother)

Новите серии корпоративни принтери и скенери на Brother бяха отличени с наградите Buyers Lab (BLI) 2023 Pick Awards. Японската компания спечели няколко отличия за новите си професионални настолни скенери и корпоративни цветни лазерни модели.

Наградите са присъдени в резултат на независимо тестване, проведено от Keypoint Intelligence. Всички изпитания се извършват в ISO-сертифицирани лаборатории, които оценяват надеждността, лекотата на използване, производителността, качеството на изображението, потребителската поддръжка и мобилната и облачната свързаност, и са предназначени да възпроизвеждат действителни и най-лоши сценарии.

При тестването на скенерите Brother, Keypoint Intelligence изтъква тристепенната сигурност и функциите за мрежова защита, „изключителната стойност”, която клиентите получават, и възможностите за повишаване на производителността както на ADS-4700W, така и на ADS-4900W. В резултат на това и двете устройства получават награда BLI 2023 Pick Award.

Професионалният скенер ADS-4900W е сред наградените устройства
(снимка: Brother)

Цялостната лабораторна оценка на Keypoint Intelligence установява, че гамата Brother Professional Color Laser (HL-L9430CDN, HL-L9470CDN, MFC-L9630CDN и MFC-L9670CDN) е много надеждна (класирана като отлична за всички устройства), което води до оценки „Силно препоръчан” за всичките четири устройства. Лабораторните резултати също установяват, че качеството на изображението, използваемостта и спецификациите на всяко устройство са „Много добри”, като предлагат на фирми от всякакъв размер „функционалност от корпоративен клас”.

Сертификати получиха:

EC – Професионален цветен лазерен принтер: „Силно препоръчан” и „Изключително надежден” сертификат

  • HL-L9430CDN
  • HL-L9470CDN
  • MFC-L9630CDN
  • MFC-L9670CDN

ADS4 – Професионален скенер: BLI Pick Award 2023

  • ADS-4700W
  • ADS-4900W

„Тези награди доказват, че нашите най-нови предложения за бизнес лазерни принтери и скенери предоставят изключителна гъвкавост и компактност в сравнение с големите A3 копирни машини, и са перфектни решения за всяка развиваща се компания. За пореден път продуктите на Brother са отличени за тяхната надеждност, издръжливост и способност да се вписват безпроблемно и безопасно във всяка бизнес среда”, коментира Ива Тотева, мениджър „Продажби и маркетинг” в Brother България.

Новите професионални настолни скенери и цветните лазерни серии на Brother вече са налични на българския пазар от партньорите на производителя.

Коментар