Logitech G PRO X 2 – следващо поколение гейминг хедсет

Новият хедсет на Logitech G е създаден за професионалисти в е-спортовете
(снимка: Logitech G)

Брандът за гейминг технологии Logitech G обяви върховия хедсет за електронни спортове – новия Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset. Проектиран и тестван с помощта на водещи атлети в електронните спортове, PRO X 2 включва революционни PRO-G GRAPHENE говорители, които го превръщат във водещ продукт по отношение на звука в игрите.

„С PRO X 2 постигнахме забележително ниво на представяне като проектирахме наново говорителите PRO-G с технология с графен. Благодарение на използването на този материал можем да създадем говорител, който е едновременно забележително здрав и почти невъзможно лек. Това осигурява изключително чист звук с екстремно ниски изкривявания, който дава на професионалистите нужното представяне, за да играят на максималния си потенциал”, каза Крис Пейт, продуктов мениджър за серията Logitech G PRO.

В електронните спортове чистотата на звука и комуникацията са критични фактори, които имат значение за победата. Възможността да бъдат чути и най-малките звукови сигнали и да се води чиста комуникация със съотборниците прави голяма разлика.

Новият говорител PRO-G GRAPHENE е прецизно проектиран с 50 мм диафрагма от графен, която в края си е захваната с динамично окачване, за да осигури потапящи звукови сцени. Той осигурява подобрения в точността на възпроизвеждане на звука, намалява времето за преобразуване и изкривяванията, като така позволява на геймърите да идентифицират звуковите източници по-чисто и по-бързо да откриват тяхната локация при относителното им придвижване около играча.

Новият говорител PRO-G GRAPHENE е 50 мм диафрагма от графен
(снимка: Logitech G)

В допълнение към изцяло новия PRO-G GRAPHENE говорител, PRO X 2 включва основни и други значителни подобрения в сравнение с предишния модел PRO X Wireless Gaming Headset като:

  • Стабилна връзка – Подготвени за всяка ситуация с подобрени безжични LIGHTSPEED, Bluetooth и кабелна връзки (3,5 мм Aux). LIGHTSPEED осигурява безжично свързване от професионален клас с до 50 часа работа с едно зареждане и стабилна безжична технология с обхват до 30 м.
  • Отличаван PRO дизайн – Проектирани за и съвместно с професионални геймъри, PRO X 2 включва издръжлива, но лека рамка от алуминий и стомана, и комфорт с издръжлива, въртяща се панта, и наушници с възможност за замяна от еко кожа и велур.
  • Уверена комуникация – 6 мм кардиоид микрофон на свалящо се boom рамо с усъвършенстван Blue VO!CE софтуер за прилагане на филтри в G HUB предлага чиста комуникация без прекъсване.
  • DTS Headphone:X 2.0 съраунд звук – Прецизният съраунд помага за откриване на позицията на опонентите, преди те да ви открият, и осигурява дълбоко потапяща звукова сцена.

Серията Logitech G PRO е разработена в резултат на програма за сътрудничество, която събира много от водещите атлети и отбори за създаване на ново високопроизводително геймърско оборудване, което осигурява конкурентно предимство.

PRO X 2 включва значителни подобрения спрямо предишния модел PRO X
(снимка: Logitech G)

PRO X 2 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset е наличен на LogitechG.com и на избрани пазари по света на цена от 530 лв. с ДДС.

Коментар