BMAX MaxPad I10 Pro – прекрасен таблет за 90 евро

BMAX MaxPad I10 Pro е изключително достъпно устройство за забавление и работа

Добрите, функционални таблети са по-достъпни от всякога. Можете да се сдобиете с чудесно устройство за забавление и работа за двуцифрена сума в евро, или по-евтино отколкото един бюджетен смартфон.

Моделът, който представяме днес, BMAX MaxPad I10 Pro, има отлични за цената си характеристики – голям 10,1-инчов екран, много памет, бърз процесор, 4G/LTE модем и актуална операционна система, като на практика осигурява пълноценно забавление с видео, игри и сърфиране в мрежата. Този таблет се предлага в момента само за €90 след купон за отстъпка NNNAFKING04 в глобалния онлайн магазин Geekbuying.

Екранът на BMAX MaxPad I10 Pro предлага желания комфорт за всеки потребител

Моделът разчита на чипсет UNISOC Tiger T310 с четириядрен процесор. CPU-то има два клъстера – едно ядро ARM Cortex-A75 на 2,0 GHz и три ядра ARM Cortex-A55 на 1,8 GHz. За графиката отговаря IMG 8300 GPU. Процесорът е допълнен от 4GB RAM и 64GB ROM, с възможност за разширение с microSD карти памет.

С подобна конфигурация, MaxPad I10 Pro ще предложи на своите притежатели много добра производителност, с плавна графика, за всички обичайни приложения – видео от YouTube, филми, сърфиране в уеб, а също за видеоконференции и делови приложения.

BMAX MaxPad I10 Pro като инструмент за навигация в автомобила

Именно за целите на видеоконференциите е предвидена предната уеб камера 2MP, наред с основната камера на гърба на устройството, която е с резолюция 5MP. Нещо повече, MaxPad I10 Pro разполага с вграден 4G/LTE модем и два слота за сим карти (единият служи и за карти памет), така че можете да го ползвате навсякъде, където мобилната мрежа на вашия оператор има покритие.

Вграденият 4G модем дава допълнителна свобода за комуникации – не сте ограничени само до Wi-Fi връзките. Разбира се, те за предпочитани, когато са налични. Таблетът поддържа двулентов Wi-Fi – 2,4 GHz при нужда от по-добра връзка, когато има препятствия, и 5,0 GHz за по-бързи комуникации, когато сте близо до точката за достъп, а също безжични Bluetooth 5.0 връзки.

BMAX MaxPad I10 Pro е тънък и сравнително лек, с всички необходими портове и интерфейси

Ключов за възприятието на всеки таблет е екранът. При MaxPad I10 Pro той е отличен – голям IPS панел с диагонал 10,1 инча и висока резолюция Full HD 1920×1200 пиксела. Като потребител на този таблет ще се наслаждавате на комфорта на големия дисплей с висок контраст и хубави цветове.

Таблетът е снабден и с важната за навигиране GPS функционалност, а батерията с капацитет 6000 мАч осигурява дълги часове автономна работа. Зареждането на батерията става през реверсивен USB Type C порт. Налични са още говорители и микрофон, както и стандартен 3,5-мм изход за слушалки.

BMAX MaxPad I10 Pro е устройство за дигиталното ежедневие на съвременния човек

Не на последно място, устройството работи с доказано стабилна операционна система Android 11, която намалява изискванията за сторидж пространство на приложенията и подобрява производителността на устройството.

Можете да купите изгодно таблета тук: BMAX MaxPad I10 Pro – за €90 след купон за отстъпка NNNAFKING04 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар