Инфодизайн представя най-новото решение на TeamViewer – Frontline

Технология с добавена реалност на Team Viewer подобрява ръчните работни процеси
(снимка: Team Viewer)

Корпоративните потребители у нас ще имат възможност да се запознаят с най-новото решение на TeamViewer – Frontline, както и с решенията за бекъп и репликация на Nakivo. Дистрибуторът Инфодизайн България организира на 15 юни (четвъртък) в София представяне на корпоративните бизнес линии на TeamViewer и Nakivo с участието на специалисти от двете компании. Предвидени са технически демонстрации и ексклузивна възможност за тестване на AR устройства под различна форма.

TeamViewer Frontline е платформа за увеличаване на производителността чрез технология за добавена реалност (Augmented Reality). Това е напълно интегрирано AR решение, което подобрява ръчните работни процеси в индустриите, на базата на най-новите компютърни технологии.

Продуктът е създаден, за да даде повече възможности на работниците във все по-дигитализираната работна среда. Frontline увеличава производителността на служителите на първа линия чрез цифрови инструменти за ускоряване на процесите, намаляване на процента грешки, повишаване на качеството и съкращаване на разходите. Решението може да се използва и за обучение на служителите в различните индустрии.

TeamViewer Frontline предлага различни цифрови инструменти:

  • Графичен Frontline Creator за лесно конфигуриране на 2D приложения с добавена реалност без познания по програмиране;
  • Frontline App Builder за разработване на персонализирани приложения за преносими и мобилни устройства;
  • Frontline Spatial Editor за създаване на собствени 3D инструкции за работа – чрез маркиране, плъзгане, пускане, насочване и щракване в триизмерен контекст.

Клиентите могат да управляват TeamViewer Frontline централизирано, през уеб-базиран портал. Това включва дейности като координиране на работната сила, управление на задачи и устройства и незабавно отстраняване на неизправности чрез свързване с техническата поддръжка чрез дистанционна помощ.

Всички решения на TeamViewer Frontline имат адаптивен потребителски интерфейс и ясни визуални ефекти за поддръжка на ръчни работни процеси. Така дигиталното работно място се приспособява към работната среда на клиента. След консултация и анализ на ситуацията, специалистите на Инфодизайн конфигурират идеалното софтуерно решение за конкретните нужди.

Инфодизайн България ще демонстрира възможностите на новата платформа Frontline за дигитализиране и улесняване на работните процеси на събитие на 15 юни в х-л Експо София от 09:30 до 16:00 ч., което се организира съвместно с TeamViewer и Nakivo. Участието е безплатно, след предварителна регистрация. Организаторите са предвидили и възможност за тестване на различни AR устройства, които реализират концепцията на Frontline.