Лятна разпродажба в Keysfan: Евтини и оригинални Office 2021 и Windows 10 от €7  

Използването на вашия компютър за работа и забавление е страхотно, но без значение дали изпълнявате базови задачи или управлявате бизнес, рано или късно ще ви е необходим пакет за продуктивност, за да пишете, коригирате, правите някои изчисления или създавате презентация.

Word, Excel и PowerPoint са индустриални стандарти, но плащането на $439,99 за Office пакет е извън бюджета на повечето от нас. В Лятната разпродажба на Keysfan оригиналният Office 2021 Professional Plus струва само €25,25, което ви спестява до 90%. Ако трябва да го инсталирате на няколко компютъра или да го споделите с приятели, пакетът Office 2021 5PCs е най-добрата сделка – можете да го купите само за €13,65/PC. Windows 10 Pro на цена от €7,25 е бюджетен продукт за вас. 

Ограничена във времето оферта! Доживотни Microsoft продукти от €7!  

Пакетът с множество ключове е по-изгоден. Вземете повече за по-малко пари!  

Купете повече и спестете повече с ценово-ефективните пакети! (купон: BKS62) 

50% отстъпка за други Windows версии и MS Office пакети (купон: BKS50) 

Практични софтуерни инструменти 

Keysfan работи на пазара от няколко години, като винаги поддържа концепцията за клиента на първо място и предлага най-добрите продукти и услуги. За да се подобри потребителското изживяване, процесът на пазаруване на Keysfan е прост и лесен. След плащане кодът за активиране на софтуера и подробните инструкции за инсталиране ще бъдат изпратени до вашата пощенска кутия в рамките на няколко минути. В процеса на инсталиране и използване потребителите могат да се свържат с професионалния екип за обслужване на клиенти на Keysfan по всяко време, ако имат въпроси – екипът е онлайн 24/7 (имейл за контакт: Support@Keysfan.com). Ако искате да научите повече, можете да влезете в уебсайта на Keysfan чрез горните връзки.

спонсорирана публикация