Иновации в хостинг услугите въвежда ICN.Bg

Иновативни технологии улесняват работата на потребителите на хостинг услуги от ICN.Bg. Наскоро компанията включи няколко допълнителни модула в своята платформа, като един от тях е услугата ICN Toolbar, посредством която потребителите могат да управляват своите услуги, да получават полезна информация и помощ относно използването им.

ICN Toolbar разполага с мощна търсеща среда, свързана директно с гиганта Google, която предоставя няколко варианта на търсене. Клиентите имат също възможност да настроят за проверка пощенски акаунт към ICN.Bg или друг такъв, използващ POP3/IMAP поддръжка. Това са само част от функционалностите на помощната платформа Toolbar.

Поради непрекъснато увеличаващия се дял на електронните разплащания, ICN.Bg внедри система, която позволява на всеки потребител да заплати своята услуга независимо от това какъв е видът на картата му. Интерактивната платформа предлага пълния набор от карти, издавани в България и Европа. Заложен е златен сертификат за сигурност и всички такси по паричните потоци са напълно безплатни за потребителя.

В допълнение е заложена и SMS система за известия и стартиране на спрени услуги. Разработената от ICN.Bg услуга дава възможност по всяко време на денонощието да се стартира дадена хостинг услуга за временен период от 48 часа. Така се съкращава до минимум времето, в което сайтът е офлайн – за индексиращите машини като Google е много важно даден сайт да е постоянно преглеждан и индексиран, за да расте неговият рейтинг.

ICN.Bg ще представи и няколко нови проекта много скоро след празниците, съобщиха от хостинг компанията.

Коментар