BMAX MaxPad i11 Plus – с този таблет ще ви завидят

MaxPad i11 Plus e идеален таблет за забавление с видео и игри

Брандът за таблети BMAX затвърждава добрите впечатления с всеки свой продукт. Устройствата с тази марка привличат купувачите с отлични технически характеристики и  цена, на която е трудно човек да устои. Моделът, който разглеждаме днес, е изключително конкурентен във всеки аспект.

С качествен екран, изненадващо голям обем оперативна памет, бърз процесор и разширени възможности за комуникация – такъв е таблетът BMAX MaxPad i11 Plus, предлаган в момента само за €119 след купон за отстъпка NNNUBVMAXA в глобалния онлайн магазин Geekbuying. Ето какво ще получите за тези пари:

MaxPad i11 Plus е колоритен – със стилен дизайн, голям екран и две много добри камери

Екран. Той е 10,36-инчов с IPS панел, т.е. с качествена картина и широки зрителни ъгли. Поддържа резолюция 2K FHD, или 2000х1200 пиксела. Направен е по in-cell технология, при която сензорният слой е интегриран директно на дисплея, резултатът от което е по-тънък дизайн, по-ярко изображение и по-малко консумация на енергия.

IPS екранът на MaxPad i11 Plus предлага комфорта на резолюция 2K FHD

Изчислителна мощ: BMAX MaxPad i11 Plus е проектиран на основата на 64-битов чип Unisoc Tiger T616, който съдържа 8 изчислителни ядра – 2 високопроизводителни Cortex A75 на 2.0 GHz и 6 енергийноефективни Cortex A55 на 1.8 GHz. За графиката се грижи чип Mali GPU G57.

Тази изчислителна мощ работи в тандем с цели 16GB оперативна памет LPDDR4x (8GB + 8GB разширение) и 128GB високоскоростна UFS 2.2 флаш памет. С подобна конфигурация, приложенията ще вървят гладко и безпроблемно на таблета, вкл. видео и игри.

MaxPad i11 Plus разполага с 16GB RAM и 128GB постоянна флаш памет

Комуникации: В това отношение MaxPad i11 Plus е отличник. Можете да разчитате както на бързи безжични връзки – двубандов Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac (2,4GHz и 5GHz) и Bluetooth:5.0, така и на 4G комуникации през клетъчната мрежа, което е много практична опция на места, където липсва Wi-Fi. За целта таблетът е оборудван с два слота за сим карти (единият може да се ползва за microSD карта памет).

В допълнение, MaxPad i11 Plus поддържа 5 популярни системи за сателитна навигация – GPS, Glonass, Beidou, Galileo и A-GPS, за да се справи като помощник при пътуване независимо от мястото.

MaxPad i11 Plus е отличен инструмент за навигация при пътуване

Мултимедия: Разглежданият таблет е добре оборудван за развлекателни и творчески занимания. Моделът разполага с две камери, които имат доста добри параметри за таблет – задната е с резолюция 21 MP, което предполага хубави снимки, а предната с резолюция 8 MP обещава качествени видеоконференции.

Освен това MaxPad i11 Plus има отлична аудио система с два стереоговорителя и пространствен 3D ефект. Няма съмнение, че гледането на филми и музикални видеоклипове ще бъде истинско удоволствие с този таблет. Налични са още микрофон и стандартно 3,5-инчово гнездо за слушалки.

Аудио системата на MaxPad i11 Plus създава пространствен 3D стерео ефект

Батерия. Таблетът на BMAX е оборудван с мощна батерия 6600 мАч, която според производителя може да осигури 8 часа непрекъснато възпроизвеждане на видео. Зареждането става през удобния реверсивен Type-C порт.

BMAX MaxPad i11 Plus се доставя с модерна операционна система Android 12 с активирани Google услуги. Устройството е тънко и леко – има размери 247х156х7,7 мм и тежи само 466 грама. Комплектът включва захранващ адаптер, кабел Type-C и документация.

MaxPad i11 Plus е тънък и лек, с алуминиево тяло и практични интерфейси

Можете да купите този страхотен таблет тук: BMAX MaxPad i11 Plus – само за €119 след купон за отстъпка NNNUBVMAXA в онлайн магазина Geekbuying и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментари по темата: „BMAX MaxPad i11 Plus – с този таблет ще ви завидят”

добавете коментар...

  1. Пацата

    Бах маму!

Коментар