Сгъваемият Motorola razr 40 ultra – с най-големия външен дисплей

Motorola razr 40 ultra има най-големия външен дисплей при сгъваемите смартфони
(снимка: Motorola)

Новите сгъваеми телефони на Motorola разполагат с основен 6,9-инчов pOLED дисплей и интерактивен външен дисплей, което е отличителна характеристика и удобство на иновативните устройства.

При модела Motorola razr 40 интерактивният дисплей има размер 1,5 инча, докато при Motorola razr 40 ultra размерът е 3,6 инча – това е най-големият външен дисплей на сгъваем смартфон на пазара, подчертаха от А1 България. Телеком операторът предлага двата модела на пазара у нас с планове Ultra и различни бонуси.

Наличието на интерактивен дисплей позволява на потребителите да използват различни приложения, както и да преглеждат и изпращат съобщения, без дори да отварят телефона.

Motorola razr 40 ultra се предлага с 2TB безплатно място за съхранение
(снимка: Motorola / А1 България)

Смартфоните разполагат с двойна основна камера и с 32MP селфи камера, която е вградена в дисплея. Motorola razr 40 идва с 64 MP основна камера със сензор за околна светлина и 13MP ултраширокоъгълен сензор с автофокус и възможност за заснемане на макроснимки. Motorola razr 40 ultra има 12МР основен сензор с оптична стабилизация и 13MP ултраширокоъгълен сензор с автофокус за макроснимки.

И двата модела поддържат мрежите от пето поколение и гигабитовите скорости на 5G ULTRA мрежата на А1. До края на август потребителите могат да ги купят телофоните в брой и на изплащане с планове Unlimited и бонуси в магазините на А1 и онлайн на А1.bg.

Motorola razr 40 се предлага от А1 в комплект със смарт часовник Moto Watch 100
(снимка: Motorola / А1 България)

Цените на Motorola razr 40 в комплект със смарт часовник Moto Watch 100 започват от 29,50 лeвa на месец с план Unlimited Ultra, който дава неограничен достъп на максимална скорост до 5G, за период на изплащане от 36 месеца. Motorola razr 40 ultra се предлага за 58,50 лева на месец със същите план и период на изплащане, но и с 2TB безплатно място за съхранение в MobiDrive за 24 месеца. Потребителите ще получат телефоните в комплект и с безжични слушалки ttec Mode.

Коментар