Обратно на училище с Microsoft Office 2021 за €13 и Windows 11 за €10 от Godeal24

Лятната ваканция е към своя край, учениците отново тръгват на училище! Вече е време да помислим за пазаруването преди първия учебен ден. Независимо дали децата ви учат в средно училище или са студенти в общежитие, те трябва да имат готовност с лаптопи и софтуер за следващата учебна година.

Ако знаете малко за компютърния софтуер, Godeal24 препоръчва най-новия пакет за продуктивност Office 2021 Professional Plus! Пакетът MS Office Suite е популярен през последните две десетилетия, защото предлага инструменти за производителност на бизнес професионалисти и студенти. Създаване и редактиране на текстово съдържание и презентации, управление на професионални имейли, изготвяне на електронни таблици или записване на бележки – Microsoft Office Suite прави всичко. 

Не се притеснявайте дали е скъп! Office 2021 Professional Plus се продава в рамките на кампанията Godeal24 Back to School Sale само за €24,25, а Windows 10 Professional също е с намалена цена от €7,25. Софтуерните ключове, продавани от Godeal24, определено са оригинални. Godeal24 осигурява 7/24 професионално обслужване на клиенти, за да реши проблемите навреме!

Godeal24 горещи продажби за ваше улеснение!

Пакети с множество ключове правят надграждането на системата по-лесно

Вземете изгодно пакет с 62% отстъпка (купон “GG62“)

До 50% отстъпка за други версии на Windows и Office! (купон “GG50“)

Софтуерни инструменти за PC на най-добрите цени!

Вижте още оферти за софтуерни инструменти>>>

В Godeal24 можете да спестите много време и пари с лицензи на Microsoft на намалени цени, базов софтуер за ИТ сигурност и други софтуерни инструменти. Вземете Windows OS и MS Office на най-добрите цени на пазара. Насладете се на безпроблемно пазаруване с дигиталната система на Godeal24, която доставя поръчания софтуер директно на вашия имейл в рамките на секунди след покупката. Плюс това, с рейтинг TrustPilot 98% Отличен и 24/7 експертна техническа поддръжка, можете да сте уверени в качеството на продукта, който купувате.

Godeal24 обещава 24/7 професионална техническа поддръжка, доживотно следпродажбено обслужване и безпроблемно използване на продукта!

Свържете се с Godeal24: service@godeal24.com

спонсорирана публикация