Смартфони и аксесоари с отстъпки всяка седмица от А1

Galaxy A34 и Galaxy Watch 5 40mm LTE са първите смартфон устройства в кампанията „Happy days от А1 клуб“ (снимка: А1 България)

Всяка седмица до края на годината А1 България ще предлага на лоялните си клиенти по един смартфон и смарт аксесоар с фиксирана допълнителна отстъпка в рамките на кампанията „Happy days от А1 клуб“, която стартира на 11 септември.

Изборът от устройства ще е различен всяка седмица, а абонатите на телекома ще могат да закупят някое от устройствата с допълнителна отстъпка, като за това е необходимо да подпишат нов или подновят съществуващ абонамент за срок от 24 месеца за мобилни или фиксирани услуги през електронния или видео магазин на A1.bg.

В играта могат да участват членове на лоялната програма А1 клуб, които са физически или юридически лица и не се обслужват от акаунт мениджър, уточниха от телекома.

През първата активна седмица (11.09.23 – 17.09.23) на фокус са две актуални устройства от Samsung. 5G устройството Samsung Galaxy A34 е сред най-новите смартфони, които се предлагат на пазара и разполага с голям брой иновативни функции. Моделът притежава Super AMOLED дисплей и ефективен чипсет Mediatek MT6877V Dimensity 1080 (6 нм).

По време на промоционалната седмица устройството ще се предлага с допълнителна отстъпка от 100 лева от цената според плана на договора. Така например, при подписан двугодишен договор с месечна абонаментна такса от 60 лева, цената на Samsung Galaxy A34, след приложената допълнителна отстъпка, ще бъде 179,98 лева в брой.

Samsung Galaxy Watch 5 40mm LTE е смарт часовникът за тази седмица. Устройството с елегантен дизайн има 1,2-инчов AMOLED дисплей и подсилена метална рамка. Сред някои от ключовите функции са тези за проследяване на здравните показатели и качеството на съня, както и сензорът за биоелектрически импеданс анализ (BIA), който предоставя важни данни като процент на телесни мазнини в тялото.

През първата седмица на кампанията смарт часовникът е част от промо селекцията и също идва с промокод за отстъпка от 100 лева. При подписан договор с план от 60 лева на месец, след приложената допълнителна отстъпка, „умният“ часовник ще струва 49,99 лева в брой.

Коментар